Heritage Awali Golf & Spa Resort

Golfpaket till Heritage Awali Golf & Spa Resort
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
5 x 18 hål
Kontakta oss för pris
spasol och strand

  • Flygplats 41 km
    Avalon GC 27 km
    Port Louis 54 km

Exotiskt golfparadis på Mauritius oexploaterade sydkust intill den kritvita stranden med turkost kristallklart hav. Lyxigt Allinclusive boende som kombinerar elegans med Afrikas magi och erbjuder ett exceptionellt utbud av faciliteter.

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Heritage Awali Resort är vackert beläget i hjärtat av den oförstörda vilda södra delen på ön intill den kritvita stranden med turkost kristallklart hav. Resorten är en del av det 2500 hektar stora naturområdet Le Domaine de Bel Ombre och inramas av grönska. Det är en lyxig all inclusive-golfresort, cirka 5 mil från Mauritius flygplats.

Rum

Heritage Awali Resort erbjuder bekvämt boende i en elegant och avslappnad afrikansk stil atmosfär. Här finns tre olika rumstyper på Awali – Deluxe Garden view, Deluxe Sea view och Deluxe Beach Front. Utöver detta finns det även några sviter på 100 kvm. Samtliga rum är på rymliga 52 kvm med möblerad balkong eller uteplats med vacker vy över den grönskande trädgården, poolerna eller havet.

Restaurang

Här vid Heritage har man ett fantastiskt urval av restauranger och erbjuder något annat för alla smaker. Det finns fem restauranger med bra variation på menyerna och tre barer. Balafon är huvudrestaurangen som serverar frukostbuffé och middag, Infinity Blue är belägen vid stranden, här erbjuds lätta medelhavsrätter till lunch och skaldjur specialiteter på kvällen. Blir du sugen på något vid poolkanten finns poolrestaurangen Amafrooty som serveras sallader, paninis och smörgåsar.

Aktiviteter

Njut av African Spa Village på Heritage Golf & Spa Resort en oas av lugn. Spaet ligger inbäddat i en frodig grönska, är inrett i naturliga färger och material som inbjuder till att uppleva en känsla av fullständig avkoppling och välbefinnande. Här kan du få allt från en enkel avslappnande massage till massage som inspireras av orientaliska tekniker och filosofier. Vill du ha lite mer aktiv semester, finns ett utomhusområde på mer än 3.500 m2 tillägnad sportaktiviteter. Det nya 750 m2 UMUZI-fitnesscentret som ingår i detta består av två utrymmen, kardio- och viktträning - med toppmodern gymutrustning.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Mauritius flera härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor på Mauritius

Heritage

Denna spektakulära 18-håls mästerskapsbana som nyligen erkänd som en av de 10 bästa golfbanorna i Afrika, enligt CNN, designades av Matkovich & Hayes en av de ledande golfbanedesigners i Sydafrika. Det är en omväxlande och utmanande bana som går igenom ett böljande landskap i anslutning till naturreservatet Bel Ombre. Det finns det en hel del vattenhinder på banan, upphöjda snabba greener. Då det finns 5 tee alternativ på varje hål kan man välja hur tuff banan ska bli.
Fakta

Avalon Golf Club

Avalon är en inlandsmästerskapsbana designad av den världsberömda sydafrikanska arkitekten Peter Matkovich. Den är belägen på de vulkaniska sluttningarna av den vilande Grand Bassin vulkanen 500 m över havet. Utsikten över sydkusten, lagunen och det azurblåa indiska oceanen är helt enkelt oöverträffad. Banan är vackert inramad av teplantager i ett böljande landskap med floder och djupa raviner.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Flygplats 41 km
Avalon GC 27 km
Port Louis 54 km


Saker att göra

Mauritius

Robinson Cursoe stränderna

Lagunen är skiftar i många nyanser av smaragd grönt, vågorna bryter på korallrevet där små färgglada fiskebyar simmar runt. Här vid kusten från Le Morne till Souillac hittar du klippor, skyddade sandstränder och traditionella fiskebyar. Det är en vacker och relativt oexploaterad kust med orörda stränder och böljande gröna kullar. Gris Gris, Riambel och Saint Felix, stränderna på sydkusten är helt outvecklade, med en sann Robinson Crusoe känsla.

Mauritius

Rom och kaffe

Beläget mellan Chamarels stora bergssluttningar, är Rhumerie ett fungerande romdistillery och museum som visar romprocessen.
Kombinera gärna besöket på med en middag närliggande restaurangen "Le Chamarel", belägen högt i bergen med en fantastisk utsikt om sydvästra kusten, från Le Morne till Black River. En kulinarisk upplevelse med smaklig mauritisk mat och utmärkt kaffe från regionen.

Le Morne Brabant

En upplevelse är att bestiga Le Morne Brabant, gärna tidigt på morgonen på grund av det varma klimatet som råder mitt på dagen. Bestigning tar mellan 1-3 timmar beroende på fysisk status. Här finns även vackra utsiktsplatserna längs berget men det är värt mödan att klättra ända upp till toppen. Här har man en fantastisk utsikt över hela Le Morne.
Mauritius

Seven Colored Earths

Du har nog aldrig sett något liknande, de sju färgade jordarna är en geologisk formation och en populär turistattraktion som finns i Chamarel- slätten i sydvästra Mauritius. Det är ett relativt litet område med surrealistiskt formade sanddyner. Genom ett naturfenomen har det skaptas vackra mönster i dynorna som skiftar i sju olika färger. Det finns mer att se och göra inne i Nationalparken. Det finns ett vattenfall i närheten som är imponerande man kan få se landsköldpaddor.
Mauritius

Ebony Forest Reserve

Ett spännande utflyktsmål om man vill se lite mer natur och vill få mer kunskap om hur naturen påverkats av människors inträde på Mauritius. Även en bra historia om ebenholts som fascinerar. Lägg gärna minst 3timmar om ni skall hinna med guidning, skogsstigen och naturrummet.