Constance Belle Mare Plage

Golfpaket till Constance Belle Mare Plage
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
5 x 18 hål Legends, Links
Kontakta oss för pris
spasol och strand

  • Flygplats 52 km
    Port Louis 40 km
    Anahita 21 km

Ett golfparadis i Indiska Oceanen inbäddad i grönska vid en av de vackraste stränderna på ön. Enastående lyxresort med två härliga mästerskapsbanor utanför dörren.

Constance Belle Mare

Constance Belle Mare är vackert beläget vid en fantastisk 2 km vit sandstrand med turkost hav, i en skyddad vik på Mauritius östkust. Det är en lyxig golfresort, cirka 5 mil från Mauritius flygplats. Här njuter du av ett lyxigt strandnära boende med två av Mauritius allra bästa banor på plats.

Rum

Constance Belle Mare Plage erbjuder bekvämt boende i en livlig och mysig atmosfär. Här finns 259 rum och 18 lyxiga villor uppdelade på en hel del olika rumskategorier; prestige, juniorsuites Deluxe Suites, 18 distinctive Villas eller Presidential Villas. I dubbelrummen ingår halvpension som tillval kan man välja All Inclusive, då ingår även golfbil till dina golfrundor. Alla rummen är rymliga rum de minsta mäter 45 kvm. Alla rum har möblerad terrass eller balkong med vy över den tropiska grönskande trädgården eller de inbjudande poolerna eller havet.

Restaurang

Hotellet har sju restauranger och flera barer. Du har mycket att välja mellan, exclusiv á la carte, innovativa kulinariska klassiker, live matlagningsstationer, traditionell mat från Indiska oceanen, grillat, sushi eller pizza från vedeldad ugn.

Aktiviteter

Ta tillfället i akt att prova nya saker samtidigt som du har kul. Oavsett om det är avkoppling på stranden eller vid en av de trendiga barerna, träna på gymmet, skämma bort dig i spaet eller njuta av vattensporter (testa vattenskidor, kajak, windsurfing, snorkling m m), är Constance Belle Mare Plage en spännande och minnesvärd upplevelse! Föredrar du lugnare semesterdagar finns ett fint spa som erbjuder sköna behandlingar. Resorten är ett paradis för alla golfälskare, här finns två av Mauritius allra bästa banor utanför dörren, Links och Legend .
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Mauritius flera härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor på Mauritius

Legend Golf Course

Legend Golf Course är en parkbana med vackra mogna träd och frodig vegetation mellan fairways. Banan har också vattenhinder på nästan varje hål, vilket gör denna golfbana till en mycket teknisk men rättvis utmaning för spelarna. Det är en strategisk banan där noga genomtänkta slag som blir rätt placerade är viktigare än längd. Hål 17 är banans signaturhål, ett utmanande par 3 hål med en magnifik utsikt över lagunen. Här slår har men ett utslag på 140 meter över vattnet mot en stor green.
Fakta
Mauritius Links Golf

Links Golf Course

Links Course är en utmanande mästerskapsbanan med linkskaraktär som ligger vid Constance Belle Mare Plage. Det är en öppen böljande bana, fairway kantas av både frodig grönska och vissa ställen är ruffen av vulkanisk sand. Banan ligger granne med den mer kända Legendbanan, Links har lite mindre vatten och är något kortare än Legend. Banan har varit värd för MCB Tour Championship, den sista etappen av European Senior Tour.
Fakta

Avalon Golf Club

Avalon är en inlandsmästerskapsbana designad av den världsberömda sydafrikanska arkitekten Peter Matkovich. Den är belägen på de vulkaniska sluttningarna av den vilande Grand Bassin vulkanen 500 m över havet. Utsikten över sydkusten, lagunen och det azurblåa indiska oceanen är helt enkelt oöverträffad. Banan är vackert inramad av teplantager i ett böljande landskap med floder och djupa raviner.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Flygplats 52 km
Port Louis 40 km
Anahita 21 km


Saker att göra

Le Morne Brabant

En upplevelse är att bestiga Le Morne Brabant, gärna tidigt på morgonen på grund av det varma klimatet som råder mitt på dagen. Bestigning tar mellan 1-3 timmar beroende på fysisk status. Här finns även vackra utsiktsplatserna längs berget men det är värt mödan att klättra ända upp till toppen. Här har man en fantastisk utsikt över hela Le Morne.
Mauritius

Seven Colored Earths

Du har nog aldrig sett något liknande, de sju färgade jordarna är en geologisk formation och en populär turistattraktion som finns i Chamarel- slätten i sydvästra Mauritius. Det är ett relativt litet område med surrealistiskt formade sanddyner. Genom ett naturfenomen har det skaptas vackra mönster i dynorna som skiftar i sju olika färger. Det finns mer att se och göra inne i Nationalparken. Det finns ett vattenfall i närheten som är imponerande man kan få se landsköldpaddor.
Mauritius

Ebony Forest Reserve

Ett spännande utflyktsmål om man vill se lite mer natur och vill få mer kunskap om hur naturen påverkats av människors inträde på Mauritius. Även en bra historia om ebenholts som fascinerar. Lägg gärna minst 3timmar om ni skall hinna med guidning, skogsstigen och naturrummet.