Anahita

Golfpaket till Anahita
Vi skräddarsyr gärna ditt paket. Hur länge du vill vara borta och om du vill bo på ett ställe eller kombinera med andra anläggningar på Mauritius Kontakta oss så tar vi fram ett förslag till dig!
spasol och strand

  • Flygplats 36 km
    Constance 21 km
    Port Louis 49 km

Den här lyxiga resorten ligger vid de vackraste naturområdena på Mauritius östkust. Med Indiska oceanens kristallklara vatten i lagunen, inbäddad i tropiska trädgårdar och omgiven av en designad 18-håls golfbana Ernie Els är Anahita ett paradis!

Anahita

Anahita Golf & Spa Resort är inbäddad i ett 213 hektar stort område av tropiska trädgårdar och omgiven av en 18-håls golfbana designad Ernie Els. Den här lyxiga resorten ligger på en av de vackraste naturområdena på Mauritius östkust. Med Indiska oceanens kristallklara vatten i lagunen utanför dörren är Anahita ett paradis!

Rum

Upplev den autentiska mauritiska charmen i de rymliga och vackert inredda sutierna. De mäter 60 kvm, utrustade med ett separat sovrum, vardagsrum, kitchenette, terrass/trädgård. Prestige Suiterna mäter 160-240 m² och har 1-3 sovrum med dusch och bad, vardagsrum, gästtoalett, fullt utrustat kök, veranda med plungepool. Sedan finns även riktigt lyxiga villor. Junior suiterna har ett härligt läge och en fantastisk utsikt över lagunen eller golfbanan.

Restaurang

Hotellet har två restauranger, samt ett café och en Coffe Shop som serverar lätta måltider och mauritiska godis. Huvudrestaurangen Origine är perfekt för frukostar; buffén har en juicebar och en kock som tillagar pannkakor och omeletter. Il Forno har utsikt över det 18: e hålet, det är en à la carte-trattoria-restaurang som serverar traditionella italienska rätter. Bliss är en avslappnad strandservering som är öppet för lunch. Domaine de l'Etoile ligger 15 minuter från huvudhotellet, här serveras mauritisk mat.

Aktiviteter

På Anahita Golf & Spa Resort kan du njuta av ett brett utbud av de mest eftertraktade aktiviteterna: två exceptionella 18-håls golfbanor av Ernie Els och Bernhard Langer. Exklusiv strandupplevelse på sina två stränder, där det finns ett torg med lite butiker. Anahita Spa Det ljusa luftiga fitnesscenteret har ett välutrustat gym där du kan boka en personlig tränare. Det finns tennisbanor och en hel mängd vattensporter för en riktigt aktiv semester. Vill du koppla av i Spaet finns härliga utomhusbehandlingsrum. Mycket av den frodiga grönskan som ramar i resorten används i behandlingarna. Så som Thalgo ansiktsbehandlingar, body wraps och scrubs
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Mauritius flera härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor på Mauritius

Four Seasons Golf Course

Ernie Els Design Course på Four Seasons Golf Club bäst beskrivet som ett mästerverk. Den är belägen på Mauritius frodiga och grönskande östkust mellan hav och land. Här har man en enastående utsikt över Indiska oceanen, spektakulära steniga klippor och turkoslaguner. Banan går igenom ett böljande landskap, med breda inbjudande fairways och en rätt förlåtande ruff. Välskötta och snabba greener som skyddas av mycket bunkrar där vissa är väldigt djupa. Det finns flera teeboxar att välja mellan så du avgör själv hur tuff din runda ska bli.
Fakta

Ile Aux Cerfs GC

Designad av den berömda golfspelaren Bernhard Langer borgar för att banan håller hög klass. Banan täcker 38 hektar på den södra halvdelen av ön Ile aux Cerfs med hålen som går upp och ner längs ön. Hela banan ligger på en egen ö utanför Anahita resorten, och har sjöar och en mängd tropiska träd och växter. Banan gick igenom stora förändringar 2013 för att säkerställa en större upplevelse när det gäller spelbarhet och spektakulära vyer. De flesta hålen har utsikt över havet - några med glimt mellan träden och andra genom att komma nära stranden.
Fakta

Avalon Golf Club

Avalon är en inlandsmästerskapsbana designad av den världsberömda sydafrikanska arkitekten Peter Matkovich. Den är belägen på de vulkaniska sluttningarna av den vilande Grand Bassin vulkanen 500 m över havet. Utsikten över sydkusten, lagunen och det azurblåa indiska oceanen är helt enkelt oöverträffad. Banan är vackert inramad av teplantager i ett böljande landskap med floder och djupa raviner.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Flygplats 36 km
Constance 21 km
Port Louis 49 km