Golfresa till Mauritius

Mauritius

Mark Twain skrev en gång: ”Mauritius gjordes först och sedan himmeln, himmeln gjordes som en kopia av Mauritius”. Han hade rätt.

Visst kostar det en del att ta sig till Mauritius men det är verkligen ett paradis här på jorden och det är svårt att hitta något annat resmål som kan jämföras med Mauritius.
Palmerna vajar längs med de vita stränderna och det turkosa havet. Här finns en fantastisk värld under vattnet. Det finns givetvis en hel del riktiga lyxanläggningar men man kan bo lite billigare också och äta i food trucks på stranden för 25 kr för en lunch.
Trots att ön inte är så stor, ungefär som Gotland, så varierar vädret en del beroende på var du är.
I norr och väst finns den vitaste sanden och för de som gillar att mycket nöjesliv finns här ett par orter som rekommenderas. Bl a har man Port Louis, Mauritius huvudstad, som erbjuder bra nattliv men också sin dagliga marknad där du kan köpa kryddor, väskor och orientaliska smycken, men också såklart den inhemska romen. Mauritius har många sockerplantager och levererar socker till många länder.
På den södra delen av ön är naturen lite vildare och stränderna inte lika välbesökta.

Resmål Mauritius
Mauritius_Heritage
Mauritius

Heritage Awali

Exotiskt golfparadis på Mauritius oexploaterade sydkust intill den kritvita stranden med turkost kristallklart hav.

Heritage
Mauritius_Anahita
Mauritius

Anahita

Den här lyxiga resorten ligger vid de vackraste naturområdena på Mauritius östkust, omgiven av en designad 18-håls golfbana Ernie Els och spel på exotiska Ile de Cerfs.

Anahita
Mauritius_Constance
Mauritius

Constance Belle Mar

Ett golfparadis i Indiska Oceanen inbäddad i grönska vid en av de vackraste stränderna på ön. Enastående lyxresort med banorna Legend och Links Course utanför dörren.

Constance Belle Mar

Golf på Mauritius

Mauritius är en paradisö som erbjuder 9 fantastiska golfbanor.
Vi har paket till lyxiga Constance Belle Mar som har 2 riktigt bra banor i The Legend en mästerskapsbanan, där seniortouren spelas och The Links.
Anahita har också 2 banor som man spelar på; Anahita och Ile Aux Cerfs som ligger på en egen ö. Båda dessa anläggningar ligger på den östra delen av ön.
I söder erbjuder vi Heritage Awali, här spelar man golf på Heritage Golf och på när den lite nyare Avalon.

Vi skräddarsyr gärna ditt golfpaket i paradiset då vi har många boendealternativ som passar de flesta.
Golfbanor på Mauritius


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta