Sofitel Mogador, Essaouira

Golfpaket till Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa 4/1-17/6
21/6-30/6
28/8-31/10
1/7-31/7 1/8-23/8
7 nätter i dubbelrum
frukost
fri golf på Mogador
10 050 11 595 13 095
Erbjudande! Boka minst 30 dagar innan avresa 4/1-17/6
21/6-30/6
28/8-31/10
1/7-31/7 1/8-23/8
7 nätter i dubbelrum
frukost
fri golf på Mogador
9 696 11 050 -
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.
Tillval halvpension 2 400 kr per person och vecka
Tillval transfer Marrakech flygplats t&r från 1 250 kr - 750 kr beroende på antalet.


  • Marakech flygpats 183 km
    Essaouria 8 km
  • Sofitel Essaouira

En pärla i Marocko!
Essaouira är en liten pittoresk fiske stad med knappt hundratusen invånare. Den charmiga gamla stadsdelen är inringad av en medeltida stadsmur med kanoner riktade mot horisonten, mot historiska pirater. Innanför muren är byggnaderna vitputsade och dagliga handeln pågår överallt.

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa

Det här är ett elegant hotell i hjärtat av Mogador resort med en fantastisk utsikt över Atlanten och Mogador golfbana designad av Gary Player.

Rum

Här finns 147 lyxiga hotellrum och sviter. De är utrustade med luftkonditionering, te-och kaffekokare, minibar, platt-TV, dubbelsäng, CD / DVD-spelare, terrass eller balkong med soffa eller solarium och alla har golfbana och havsutsikt.

Restauranger

Sofitel Essaouira Mogador Golf & SpaSofitel har fyra restauranger som erbjuder härliga menyer med fantastiska rätter: från kreativa fransk-marockanska fusion till färska, lokala skaldjur, till internationella favoriter. Hotellet har trevliga barer och härliga sällskapsutrymmen för att träffas. Sofitel Essaouira Mogador Golf & SpaHotellet är vänt mot havet och har ett fantastiskt poolområde med enastående vy över Atlanten.

Aktivieter

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa Hotellet har alla faciliteter man kan önska sig med flera restauranger, nattklubb, stor central pool, gym, spa och allt i högsta klass. Men det allra störst dragplåstret för många är nog golfbanan som ligger inbäddad nära sanddynerna och havet på 18-håls golf Mogador course
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Marocko har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Marocko

Mogador

Det här är en underbar spelupplevelse! Det här är en oerhört vackert placerad mästerskapsbana med en design som utmanar alla typer av golfare. Här finns breda välskötta fairways och snabba, ondulerade greener som skyddas av stora, men ofta grunda sandbunkrar. Banan ligger utmed kusten, en del i utmaningen är vinden som ofta kan bli rätt stark här i Essaouira. Flera hål har en slående vy över Atlanten, Essaouira och ön Mogador i bakgrunden.

Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Marakech flygpats 183 km
Essaouria 8 km