Palmeraie Palace

Palmeraie Golf Palace

Stängt pga renovering, öppnar åter 28 februari 2021

  • Marrakech 11 km
    Marrakech flygplats 15 km
    Al Maaden 13 km
    Samanah 28 km
  • Palmeraie Resort

Golfresa till mytomspunna Marrakech
Vid kanten av Saharas öken skapade naturen en av Afrikas största oaser drygt tio mil in från Atlanten. Här, mitt i öknen, fanns sötvatten i marken och frodig växtlighet. Den enorma oasen fick namnet Palmeraie. Hit kom ökenkaravanerna och övernattade och gav kamelerna vatten. Vid den andra sidan av den breda floden bildades Marockos mest mytomspunna stad Marrakech.

Palmeraie Palace

Den 5 stjärniga Golf Resorten är är belägen några minuter till centrala Marrakech och 20 minuter från flygplatsen. Resorten ligger vackert inbäddad av grönskande natur och omges av den fina golfbanan som blivit belönad som Afrikas bästa golfbana, och vunnit World Travel Awards i 5 år i rad (2006-2010). Missa inte att uppleva Marraech!

Rum

Palmeraie täcker ett stort område och har flera hotell, villor, lägenheter. Vi har valt Golf Palace Hotel som karaktäriseras av en traditionell Marrokansk stil. Här finns 325 rymliga, lyxiga rum och sviterna. Alla är utrustade med WiFi, minibar, Satellit-TV Telefon med röstbrevlåda.

Restauranger

Med sitt utbud av omfattande och varierad mat, erbjuder Palmeraie Palace flera teman restauranger. Njut av en buffé vid poolen, njuta av italienska eller spanska medelhavsköket, marockansk, brasiliansk. Här finns gott om fina sällskapsutrymmen för att koppla av efter en bra dag på golfbanan.

Aktiviteter

Palmeraie Palace Resorten erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter och rekreation, sport och natur. Här finns ett härligt Spa. Hotellet är byggt kring det härliga poolområdet.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Marocko har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Marocko

Palmeraie GC

Det här är en härlig 27 håls bana skapad av legendaren Robert Trent Sr. Banan är anlagd i en av Nordafrikas största oaser strax utanför Marrakech. Man sparade inte på ansträngningarna när man skapade banan, enorma landmassor flyttats runt för att skapa en riktig Trent Jones-bandesign. Palmeraie är en resortbana med breda, böljande fairways som kantas av palmer, strategiskt placerade bunkrar. Doglegs och vattenhinder som ger härliga spelutmaningar.
Fakta
Al Maaden

Al Maaden Golf Resort

 I hjärtat av ett kuperat landskap, som vetter mot Atlasbergen, smälter golfbanan in i en fantastisk miljö med fairways inramade av skog omväxlande med öppna partier. Den världsberömda banarkitekten Kyle Phillips har här skapat en spännande bana som är rolig att spela för alla nivåer av golfare. Det är en variationsrik banan där varje hål har en unik design med vattenhinder, strategiska bunkrar som vaktar upphöjda greener.  
Fakta
Marocko Samanah

Samanah Country Club

Det här är en suverän mästerskapsbana strax utanför Marrakech. Finishen är något exceptionellt, frodiga gröna fairways som sköts minutiöst, greener som parkett golv, importerad sand till de många ökenliknande bunkrarna. Här spelar man i en ökenmiljö utan att störas av någon bebyggelse med Atlasbergen i bakgrunden. Banan använder naturliga element som ruffen och Wasteland är naturliga buskar, blommor och ökensand. Efter rundan bjuder klubbhuset på en också bra upplevelse!
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Marrakech 11 km
Marrakech flygplats 15 km
Al Maaden 13 km
Samanah 28 km