Golfresa till Marocko

Marocko

Testa något annorlunda!

Marocko är en spännande och exotisk golfdestination.
Här finns milslånga stränder, varma vintrar då det nästan aldrig blir under 20 grader på dagarna prisvärd shopping och härliga golfbanor.
Våra golfresor går till Casablanca, Marrakech, den härlig pittoreska staden Essaouira och soliga Agadir.

Resmål Marocko
Marocko Mazagan
Casablanca

Mazagan Beach Resort

En oas, belägen en  söder om Casablanca.  Här i vid Nordafrikas kust njuter man av ett härligt solsäkert klimat även när snön ligger djup i Sverige.

Mazagan Beach Resort
Marocko Palmeraie
Marrakech

Palmeraie Golf Palace

Den 5 stjärniga Golf Resorten är är belägen några minuter till mytomspunna Marrakech och 20 minuter från flygplatsen. Resorten har blivit belönad som Afrikas bästa golfbana, och vunnit World Travel Awards i 5 år i rad.

Palmeraie
Marocko Sofitel Mogador
Essaouira

Sofitel Mogador Golf & Spa

En pärla vid den lilla fiskeorten Essaouira, en dryg timme från Marrakech. Njut av en golfsemester på lyxig 5-stjärnig golf resort.

Sofitel Mogador
Marocko Tikida
Agadir

Tikida Golf Palace

Golfresort i soliga Agadir med två egna banor utanför dörren.  Det här är en golf resort som kombinerar modern komfort och arkitektur med traditionell marockansk stil.

Tikida Golf Palace

Golf i Marocko

Kung Hassan II var en riktig golffantast och satte startskottet på den stora utvecklingen av golf i landet. Nu finns här 31 banor men nya kommer hela tiden! Man har tagit in de bästa bandesigners som Gary Player, Jack Nicklaus, och Robert Trent Jones J, och satsar på att få fram riktigt bra banor.
Golfbanor i Marocko

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta