Longstay med Golf Joy

Longstay

Välkommen till en ny vardag där du stannar lite längre och byter ut mörker och snötäckta banor till en ny vardag på varmare och ljusare breddgrader med dagar fyllda av golf i ett behagligt klimat med golfglädje och livskvalité i fokus.
Färdiga longstay paket
Algarve

NAU Salgados

Boende i toppmoderna, rymliga lägenheter intill Salgados banan. Du kan även välja två ytterligare banor att spela, Morgado samt Alamos. Njut av en morgonpromenad längs den milslånga stranden som ligger i ansluting till boendet.

NAU Salgados
Marina Club
Algarve

Marina Club

Modernt och bekvämt boende med ett härligt läge vid Lagos Marina. Här bor man med gångavstånd till Lagos stadskärna och nära till den fina stranden. Golf spelar du på den spektakulära Palmares banan.

Marina Club
Long stay på Costa Calida

Mar Menor

Mar menor Golf Resort är ett stort golfkomplex ligger på Costa Calida kusten - den varma kusten. Klimatet är exemplariskt för golf, mycket sol och behaglig temperatur hela året. De modernt inredda lägenheterna, håller en hög standard och är fulltutrustade för självhushåll. Här tröttnar man inte på golf, hela 6 banor finns här att välja mellan!

Mar Menor
Long stay Costa del Sol

Valle Romano

Njut av ett bra golfanläggning på den spanska solkusten. Fina, moderna lägenheter omger den uppskattade golfbanan. Estepona med dess utbud ligger bara ett par minuter från golfanläggningen. Med cirka 320 soldagar per år och en härlig medeltemperatur året om kan kan du njuta av en behaglig tillvaro även när snön ligger djup på hemmaplan.

Valle Romano