Villa Mercedes

Golfpaket till Villa Mercedes
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee Castelgandolfo
30 minuter massage Fritt inträde till wellness-area
10% rabatt på behandlingar i SPA, inträde till SPA och i restaurang/bar
5 195

footballtravelTips, kombinera golfresan med fotboll!

Passa på att se Lazio eller Roma Live under din golfresa Vi ordnar dina fotbollsbiljetter för aktuella matcher se footballtravel.se

Italien har infört en citytax (en slags turistskatt) i vissa städer. Den betalas på plats i samband med utchekning och uppgår till ca 3 Euro per person och dag.
fotboll

  • Rom Ciampino flygplats 7 km
    Rom Fiumicino flygplats 35 km
    Rom centrum 12 km
    Castel Gandolfo Golf Club 15 km
    Marco Simone 26 km
  • Villa Mercedes

Golfresa till den eviga staden Rom.
Inbäddat i grönskande kullar sydost om Rom ligger Frascati som är en härlig by känd för sina vita viner.

Villa Mercedes

Hotel & Spa Villa Mercede är beläget i centrala Frascati i området Castelli Romani, 10 km från Roms ringled och 15 minuters bilresa från flygplatsen Ciampino. Här checkar du in och möts av ett lugn omgivning med tillgång till moderna bekvämlighet. Du har kända vingårdar, bra golf, friluftsliv och bra shopping inom räckhåll.

Rum

Alla rum på Hotel & Spa Villa Mercede har luftkonditionering och eget badrum med badkar eller dusch. WiFi är gratis och det finns även en LCD-TV med satellitkanaler.

Restaurang

Med en restaurang på plats och inbjudande vardagsrum serveras maten i en vacker natur. "La Cucina con vista" serverar färsk italiensk traditionellt inspirerad mat och fina viner. Borden är placerade för att säkerställa att alla gäster njuter av utsikten över Rom genom stora panoramafönster. Uteservering finns på uteplatsen. ”Rapsodia Lounge” är en mysig samlingsplats, med musikunderhållning och happy hour där gästerna kan njuta av goda drinkar, aptitretare och en special lounge aperitif från klockan 18.00.

Spa

Här finns en härlig SPA avdelning för total avkoppling och välbefinnande. Varva ner i med en massage, jacuzzi, bastu eller ångbad

Upplev fotboll Live i Rom!

Italien brinner för fotboll, det är en passion. Rom har två storlag med i den högsta ligan Vill du uppleva stämningen live kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher vi hjälper till att ordna biljetter.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfguide i Italien

Rom Castel Gandolfo

Fin och utmanande 27 håls parkbana med mycket vatten och strategiska bunkrar. Väldesignade, snabba och lagom ondulerade greener. Den lite kortare 9-hålsbanan, Percorso Rosso, är även den utmanande och rolig att spela.
Fakta

Marco Simone

Marco Simone Golf Club, kommande Ryder Cup banan 2022. Banan är ritad av arkitekten Jim Fazio och öppnade i 1989. Den anses vara en av de mest prestigefyllda golfbanorna i Italien. Banan har en utmanande layout där varje hål har sin unika karaktär, smala fairways, sjöar och flera höjdskillnader. Marco Simone GC är uppkallad efter det slott som ligger precis på banan med sitt torn syns från många hål. Från de högsta utslgasplatserna har men en hisnande vy över över omgivningarna och Rom.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Rom Ciampino flygplats 7 km
Rom Fiumicino flygplats 35 km
Rom centrum 12 km
Castel Gandolfo Golf Club 15 km