Palazzo di Varignana Resort & SPA

Palazzo di Varignana

4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee välj mellan Le Fonti, Modena, Bologna
6 350
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee välj mellan Le Fonti, Modena, Bologna
9 495
Italien har infört en citytax i vissa städer. Den betalas på plats i samband med utchekning och uppgår till ca 3 Euro per person och dag.
Krydda din golfresa
4 timmars matlagningskurs, inkl lunch samt kokbok med typiska Bologna-recept. (Mån-Fre) 1 195
Vinprovning, inkl besök på vingård samt vinkällaren, vinprovning av 3 olika viner. Gäller tis-fre. Tar ca 1,5h. 295
Ferrari Day Experience; Besök till museum i Maranello (5 km från Modena GC) + testkörning av Ferrari med instruktör + Måltid (3rätter inkl. dryck), Balsamvinägerprovning med guide. 1 895

 • Bologna flygplats 29 km
  Bologna city 27 km
  GOLF
  Le Fonti 7 km
  Bologna Golf Club 44 km
  Modena Golf 70 km
 • Palazzo di Varignana

Palazzo di Varignana Resort & SPA ligger högt beläget med en härlig utsikt över Bologna i hjärtat av Emilia Romagna. Allt är bäddat för en golfresa för alla sinnen.

Palazzo di Varignana Resort & Spa

Det här är ett 4 * resort som ligger på ett 20 hektar parklandskap. Här har man en slående utsikt över bergen och Bologna i bakgrunden. Den gamla villan som är den centrala i resorten som sedan kallas Bentivoglio och anor från 1705 rymmer resturang och bankettsal. Hotellet är helt nybyggt och toppmodernt men smäter vackert in i den historiska miljön.

Rum

Hotellet har 90 ljusa bekväma rum som är indelade i Classic, Superior, Deluxe, Junior, Vital och Panorama svit. Dessa varierar t från 23 till 58 kvadratmeter. De är omsorgsfullt inredda för att skapa en avkopplande och harmonisk atmosfär. Varje rum har luftkonditionering, wi-fi, platt-TV med Satellitkanaler och eget badrum med dusch.

Restaurang

Här kan du verkligen njuta av de traditionella italienska rätterna som tolkas med moderna kulinariska trender och kreativitet. Njut av en god måltid i gourmetrestaurangen "Il Palazzo" som ligger i den den vackra Villa Bentivoglio. Vid Poolbaren & Loungen kan du avnjuta enklare och lättare måltider.

Aktiviteter

Här finns ett stort SPA med inomhus och utomhus pooler, utomhus wellness med joggingspår, tennis och paddelbanor.

Krydda din golfresa!

Vi har gjort det enkelt för dig att uppleva lite mer! 4 timmars matlagningskurs för dig som vill kunna göra typisk hemlagad lasta som Tagiatelle och Tortellini med Bolognese sås.

Vinprovning

Smaka av regionens underbara viner och följ hur vinet blir till från druvan till glaset.

Ferrari Experience

Här är ett "allt i ett i kit" med ett besök i Ferrari museet, testkörning av en Ferrari, besök hos en Balsamvinäger producent med mat och vinprovning samt lunch
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfguide i Italien

Le Fonti Golf Club

Banan är belägen i Sillaro dalen, omgiven av mjukt böljande kullar. Det är en variationsrik banan som uppskattas av både erfarna spelare och nybörjare. I klubbhuset där man kan äta gott efter en trevlig runda golf.
Fakta

Bologna Golf Club

Det här är en av de klassiska italienska golfbanorna som grundades 1959. Den ligger vackert med härliga vyer över det böljande landskapet. Ett flertal stora mästerskap har spelats på banan under årens lopp. Här njuter man lika mycket efter rundan i klubbhsuet där man kan få en god bit mat.
Fakta

Modena Golf Club

Det här är en av de finaste golfbanorna i Italien. Det är en utmanande banan med stora greener djupa bunkrar och strategiska vattenhinder. Italian Open firade sitt 50 års jubileum på banan. Klubbhuset har en bra restaurang där man kan avnjuta en god middag.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Bologna flygplats 29 km Bologna city 27 km
GOLF
Le Fonti 7 km
Bologna Golf Club 44 km
Modena Golf 70 km