UNA Poggio dei Medici

UNA Poggio dei Medici
Håller stängt hela 2020 öppnar åter februari 2021

  • Florens 25 km
    Flygplats
    Firenze FLR (Peretola) 41 km
    Bologna (BLQ) 90 km
    Pisa 120 km
  • UNA Poggio

"Golf i Toscana" - bara tanken får en att le!
Det är svårt att sammanfatta vad som är det bästa här, är det golfen, maten, kulturen, det vackra landkapet, lukterna? Toscana är bara något som man måste uppleva här på plats och ta in alltihopa!

UNA Poggio dei Medici

Den här populära golfresortenär vackert belägen i hjärtat av Toscana i den gröna dalen Mugello, nära de mest berömda toskanska städerna som Florens, Sienna, San Gimignano, Volterra och Lucca. Omgivningarna är bland de mest unika man kan tönka sig, helt orörda och fulla av skönhet, konst och god mat  det är förstås Toscana det handlar om. På anläggningen finns en av Italiens bästa banor som varit värd för Ladies Italian Open under ett antal är.

Rum

Här finns 70 rymliga rum som har en härlig vy över det vackra landskapet och golfbanan. Inredningen är noga utvald och man har hittat detaljer från gamla toskanska bondgårdar det skapar en genuin känsla och atmosfär i rummen. Det finns Wifi på hotellet mot avgift.

Restaurang

Restaurangen serverar toskanska specialiteter och rätter från Mugello området. Det finns en välfylld vinkällare som uppfyller även de mest krävande gommar och de viktigaste tillfällen. Restaurangen har en angränsande uteservering med utsikt över sjön Cignano.

Spa & Wellness

Man har fri tillgång till det fina Health and Fitness Centret. Det finns ett brett utbud av behandlingar med fokus på wellness, avkoppling och massage, estetisk behandling för ansikte och kropp, allt skräddarsytt efter dina behov. Det finns även turkiskt bad och en trevlig utomhuspool.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfguide i Italien
UNA Poggio

Toscana, Golf Club Poggio dei Medici

Är en av de finaste i Italien, byggd enligt USGA standard. Banan har fått många utnämningar som valdes av "Condé Nast Traveller" Den bästa Golf Club", före K Club i Irland och Greebrier i USA. Golfbanan, som i Mugello Valley, skyddad av Apenninerna, erbjuder 5 olika utslagsplatser för ett spännande spel för alla nivåer.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta
Avstånd

Vinci 70km
Florens 25km


Flygplats
Firenze FLR (Peretola) 41 km Swiss, Lufthansa, BMI
Bologna (BLQ) 90 km, SAS, Lufthansa, KLM
Pisa 120 km (Ryanair)