Sheraton Golf Parco de Medici

Golfpaket till Sheraton Parco de Medici 1/1-31/3
1/7-31/8
1/4-30/6
1/9-31/10
3 nätter i dubbelrum
Välkomstmiddag(exkl dryck) Frukost
2 greenfee (Parco de Medici)
4 050 4 550
4 nätter i dubbelrum
Välkomstmiddag (exkl dryck) Frukost
3 greenfee (Parco de Medici)
4 995 5 695
7 nätter i dubbelrum
Välkomstmiddag (exkl dryck) Frukost
6 greenfee (Parco de Medici)
7 995 9 095
10% rabatt i PRO-shopen på golfutrustning, 20% rabatt i hotellets restaurang på mat och dryck, 10-20% discount on Golf Carts & Golf Bags Rentals, 10% rabatt i hotellets barer

footballtravelTips, kombinera golfresan med fotboll!

Passa på att se Lazio eller Roma Live under din golfresa Vi ordnar dina fotbollsbiljetter för aktuella matcher se footballtravel.se


Italien har infört en citytax (en slags turistskatt) i vissa städer. Den betalas på plats i samband med utchekning och uppgår till ca 3 Euro per person och dag.
fotboll

  • Rom centrum 12 km
    Fiumicino, Leonardo da Vinci Airport 15 km
    Ciampino flygplats 19 km
    Fioranello Golf Club25 km
    Castel Gandolfo Golf Club
  • Parco de Medici

Roma è sempre Roma
Rom är alltid Rom, njut av en golfweekend till den eviga staden.

Sheraton Golf Parco de Medici

Det här är en modern och bekväm 27 håls golfanläggning som ligger 13 km utanför Roms historiska stadskärnan och bara 10 minuter från Rom Fiumicino, Leonardo da Vinci Airport, flygplatsen.

Rum

Sheraton Resorten har tre hotellbyggnader runt golfbanan med totalt 300 rum. De olika boendealternativen håller 4-stjärnig standard och har en italiensk prägel på inredningen. För den som inte vill gå finns en shuttle-bus på området. De rymliga rummen har luftkonditionering, satellit-TV och en minibar. Rummen har utsikt över trädgården eller poolen. Det finns WiFi på hotellet mot avgift.

Restaurang

Det finns ett flertal restauranger och barer på området som serverar internationella rätter.

Spa

Fitnesscentret är utrustad med senaste generationen Techogym. Ett brett utbud av moderna konditionsmaskiner och fria vikter erbjuder. Spa & Wellness Här finns en pool, jacuzzi, sauna, och med många behandlingar.

Rom

Vill man uppleva Rom, har hotellet en shuttle-buss till Piazza Venezia i centrala Rom ca 11 ggr/dag i mån av plats, en resa som tar ca 20 minuter. (En mindre avgift på ca 5 Euro)

Upplev fotboll Live i Rom!

Italien brinner för fotboll, det är en passion. Rom har två storlag med i den högsta ligan Vill du uppleva stämningen live kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher vi hjälper till att ordna biljetter.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfguide i Italien

Rom, Golf Parco de Medici

Fin och utmanande 27 håls parkbana med mycket vatten och strategiska bunkrar. Väldesignade, snabba och lagom ondulerade greener. Den lite kortare 9-hålsbanan, Percorso Rosso, är även den utmanande och rolig att spela.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Rom centrum 12 km
Fiumicino, Leonardo da Vinci Airport 15 km
Ciampino flygplats 19 km
Fioranello Golf Club25 km
Castel Gandolfo Golf Club