Golf i Toscana, La Bagnaia

La Bagnaia Golf & Spa 2/1-8/4 9/4-12/4
1/6-15/9
13/4-31/50
16/9-31/1
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål La Bagnaia
5 595 8 150 6 695
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål La Bagnaia
9 450 13 850 11 350
Italien har infört en citytax i vissa städer. Den betalas på plats i samband med utchekning och uppgår till ca 3 Euro per person och dag.

  • Siena 12 km

En 5* golfresort som är belägen i hjärtat av vackra Toscana och omgiven av otroliga utsikter över böljande kullar och cypresser med den medeltida staden Siena i bakgrunden.

La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena

La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena är en komplett golfanläggning beläget i hjärtat av det böljande landskapet i Toscana 12 km utanför Siena. På avstånd kan man se och tornen i den medeltida staden Siena och det är en kort resa till San Gimignano, Montalcino, Monteriggioni Chiusdino, Murlo och mysiga museer, vingårdar och arkitektur.

Boende

Det är en komplett golfanläggning där du har allt på plats, man har omsorgsfullt omvandlat de medeltida byggnaderna till ett bekvämt charmigt 5 * hotell. Rummen och sviterna på La Bagnaia Resort spänner över olika byggnader och inga utrymmen är lika. Boenden ligger i två olika byar, Borgo Bagnaia & Borgo Filetta, en i huvudområdet och den andra nära Buddha Spa - som ligger 1 km bort. Rummen och sviterna är vackert inredda i traditionell toskansk stil och har stora, bekväma dubbelsängar, fint badrum, vardagsrum och en fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden och golfbanan. Rummen är välutrustade med 40-tums HDTV, badrock och tofflor, luftkonditionering och gratis WiFi. Deluxe och superior rummen erbjuder mer utrymme och sviterna har ett vardagsrum med soffa.

Restaurang

På La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena kan du uppleva ett stort utbud av kulinariska upplevelser. Börja dagen med en utsökt och hälsosam frukostbuffé med ett stort urval av lokalt producerade produkter. På kvällen kan du välja att njuta av din middag i två olika restauranger. Antica Posta Filetta, är en mysig bistro med en mysig och varm atmosfär. Här finns ett spännande urval av lokala specialiteter som alltid är gjorda av färska, lokala råvaror. La Voliera Restaurant är en elegant restaurang som erbjuder utsökt gourmet meny. Här kan du välja att äta inomhus i det mysiga rummet med välvda tak eller på den fantastiska terrassen där du har en imponerande utsikt över golfbanan med de vackra bergen i bakgrunden. Avsluta kvällen på en av La Bagnaia Golf & Spa Resort Sienas mysiga barer med en drink eller ett glas av det lokala vinet.

Aktiviteter

I Buddha Spa kan du koppla av och samla ny energi efter en dag på golfbanan. Här hittar du en inomhuspool, bastu och ångbad. Dessutom kan du skämma bort dig med en utsökt massage eller skönhetsbehandling som erbjuds av spaets kunniga personal. Det finns även ett härligt poolområde utomhus.

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfguide i Italien

Royal Golf La Bagnaia

Royal Golf La Bagnaia är en av de mest prestigefyllda golfbanorna i Italien. Det är den första toskanska 18-håls golfbanan av Robert Trent Jr. Banan ligger naturskönt med magnifik utsikt över det vackra landskapet och den pittoreska medeltida staden Siena. Det är en omväxlande 18-hålsbana med en Inland links karaktär. Banan smälter naturligt in i landskapet och de rätt breda, böljande fairways kantas av vallar och en rätt tuff ruff. En del i utmaningen är även sjöarna som blir naturliga vattenhinder.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta


Siena 12 km