Bogogno Golf Resort

Bogogno Golf Resort 1/3-31/3
1/7-31/8
1/4-30/6
1/9-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål vardag, Bogogno
4 450 5 195
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål vardag, Bogogno
5 895 6 995
Italien har infört en citytax i vissa städer. Den betalas på plats i samband med utchekning och uppgår till ca 3 Euro per person och dag.

Tips, kombinera golfresan med fotboll!

Passa på att se Inter eller Milan Live under din golfresa Vi ordnar dina fotbollsbiljetter för aktuella matcher se footballtravelse

fotboll

  • Milano centrum 72 km
    Malpensa flygplats 32 km
    Linate flygplats 89 km
    Bergamo Airport 119 km
    Bogogno Golf Club 0 km

Här i hjärtat av Piemonte upplever du en golfsemester på den fina Bogogno Golf Resort som har två egna golfbanor. Anläggningen är vackert beläget nära Lake Maggiore mitt bland områdets alla kända vingårdar. Pulserande Milano som bjuder på så mycket mer än bara golf ligger också inom räckvidd.

Bogogno Golf Resort

Bogogno Golf Resort är beläget i en lummigt miljö vid Piemonte cirka en timme från centrala Milano som bjuder på så mycket mer än bara golf. Det är en pulserande stad som erbjuder på fotboll av högsta klass, mode, skönhet och några av Italiens bästa golfbanor. Det här området är även känt för sin viner och det vackra landskapet vid Lake Maggiore.

Rum

Golf hotellet har 50 rymliga och välutrustade rum, alla med en privat trädgård eller terrass, minibar, satellit-TV och luftkonditionering.

Restaurang

Det fina klubbhuset är omgiven av grönska, här finns bar och en stor terrass där man kan följa spelet från båda banornas 18e hål. Intill klubbhus loungen hittar man den välkomnande ”What Else” restaurangen. När säsogen tillåter öppnar man upp den trevliga terrassen där du kan njuta av en spektakulär utsikt över Monte Rosa och golfbanorna.
Köket är inspirerat av den piemontanska traditionen, på menyn finns även och de klassiska italienska och många internationella rätter. Kockarna förbereder menyer som innehåller enkla och raffinerade rätter med noga val av råvaror som alltid är av högsta kvalitet. Vinlistan erbjuder ett brett urval från kända italienska och internationella vingårdar.

Aktivivteter

Vill man aktivera sig finns ett välutrustat gym, och en spa avdelning med bastu och behandlingar. Under sommarsäsongen har du tillång till en stor utomhuspool och jacuzzi.

Upplev fotboll Live i Milano!

Italien brinner för fotboll, det är en passion. Milano har två storlag Milan och Inter med i den högsta ligan, Seria A. Vill du uppleva stämningen live kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher vi hjälper till att ordna biljetter.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfguide i Italien
Golf Club Bogogno

Golf Club Bogogno Del Conte

Del Conte är en vacker uppvuxen mästerskapsbana belägen i en flackare dalgång. Banan slingrar sig igenom ett landskap med uppvuxen skog, vattendrag och sjöar. Robert von Hagge har skapat en bana som naturligt smälter in i landskapet. Han testar golfarens färdigheter med strategiskt placerade bunkrar, en tät ruff som sväljer sneda drivar och lite kluriga inspel
Fakta

Golf Club Bogogno Bonora

Bonora course är naturskönt belägen, inbäddat i ett grönskande landskap på den iItalienska landsbyggden. Den löper genom ett kuperat område omgivet av otämjd natur med vattendrag och skogar med vackra vyer mot Alperna. Det är utmanande och relativt lång bana där fler utmaningar möter golfaren som vattenhinder, tät ruff som kantar fairways och strategiskt placerade bunkrar.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta


Milano centrum 72 km
Malpensa flygplats 32 km
Linate flygplats 89 km
Bergamo Airport 119 km
Bogogno Golf Club 0 km