Golfresa Italien

Italien

En golfresa för alla sinnen!

Italien är en golfdestination som har det mesta. Här njuter man av vackra miljöer, upplever en rik kultur och historia och vad vore Italien utan underbara matupplevelser?
Våra golfresor till Italien går till den eviga staden Rom, vackra Lake Maggiaro utanför meteropolen Milano, vackra Toscana och Bologna.

Resmål Italien
Bogogno Resort
Milano

Bogogno Golf Resort

Här i hjärtat av Piemonte upplever du en golfsemester på den fina Bogogno Golf Resort som har två egna golfbanor. Anläggningen är vackert beläget nära Lake Maggiore mitt bland områdets alla kända vingårdar.

Bogogno Golf Resort
LaBagnia
Toscana

La Bagnaia Golf & Spa Resort

En 5* golfresort som är belägen i hjärtat av vackra Toscana och omgiven av otroliga utsikter över böljande kullar och cypresser med den medeltida staden Siena i bakgrunden.

La Bagnaia
UNA poggio
Toscana

UNA Poggio dei Medici

En vackert belägen golfanläggning i Toscana i den gröna dalen Mugello nära de mest berömda toskanska städer som Florens, Siena, San Gimignano, Volterra och Lucca. På anläggningen finns en av Italiens bästa banor.

UNA Poggio
Hotel Meteropolitan
Bologna

Hotel Metropolitan

Bologna är huvudstaden i den rika regionen Emilia Romagna bjuder på en välfylld golfresa. Här finns en historia, kultur, konst, mat och vin upplevelser.

Hotel Meteropolitan
Palazzo di Varignana
Bologna

Palazzo di Varignana Resort & SPA

Njut av en golfresa till hjärtat av Emilia Romagna. Här bor du på den vackra resorten med en strålande utsikt över Bologna, Le Fonti banan ligger 7 km härifrån.

Palazzo di Varignana Resort & SPA
Sheraton Parco de Medici
Rom

Sheraton Parco de Medici

En bekväm och modern 27 håls golfanläggning som är suveränt placerad nära flygplats och bara 20 minuters väg till Roms historiska stadskärna. Här kan man njuta av både sköna golfrundor och det enorma utbudet som Rom kan erbjuda!

Parco dei Medici
VillaMercedes
Rom

Villa Mercedes

Inbäddat i grönskande kullar sydost om Rom ligger Frascati som är en härlig by känd för sina vita viner.

Villa Mercedes

Golf i Italien

Golf i Italien upplever en renässans i sig. Efter en målmedveten satsning att locka nya gäster än de som redan har upptäckt Italien som turistdestination, växer nya fina banor och golfresorts fram. Italien har sedan länge varit ett populärt resmål för maten, historian, arkitekturen, kulturen, stränderna, shopping, fotboll ja och så mycket mer! men som golfdestination är Italien relativt oupptäckt.

Golfguide i Italien


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta