White Sands

White Sands Hotel 1/1-31/1 1/2-31/3 1/4-30/4 1/5-30/6
1/10-31/10
1/7-30/9
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (Portmarnock Links, Malahide, St Annes)
3 950 4 150 4 695 4 795 5 250
Tillägg för boende på fre, lör 150 kr per person/natt, spel på helg 100 kr per runda
Linksgolf

 • Dublins flygplats 11 km
  Dublin centrum 16 km
  Golf
  Portmarnock GL 0,5 km
  St Annes 11 km
  The Island 16 km
  Malahide GC 2 km
 • Whitesands

Härligt strandläge vid Portmarnock Beach.
Bekvämt boende i hjärtat av Portmarnock, med havet som närmaste granne. Här har man nära till Dublin och områdets fina banor.

White Sands

Det här är ett charmigt familjedrivet hotell med ett härligt läge vid den vackra stranden i Portmarnock. Läget gör att det är mycket populärt för bröllop och fester.

Rum

Hotellet har 58 välutrustade rum med härlig utsikt över stranden.

Restaurang

Oasis Bar på The White Sands Hotel, är en traditionell irländsk bar som serverar god mat i en varm och välkomnande miljö. Med havsutsikt och upplyftande underhållning rekommenderar vi det som en bra plats för en avslappnad bit att äta och en drink. När vädret tillåter öppnar terassen. Vid Oasis är det levande musik varje fredag och lördag kväll och traditionell irländsk musik varje söndag.

Här i Portmarnock är det nära till flera golfbanor, The Island, Portmarnock, St Annes.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Irand

Portmarnock Golf Links

Det här är en av de bästa linksbanorna på Irland. Den är designad av Bernhard Langer. Som många av de kustnära banor som ligger på den väldränerade sanden är Portmanock Links spelbar året om. Banan ligger fantastiskt vackert inne bland de böljande sandynorna som bildar väggar mellan hålen.
Fakta
St Annes Golf Club

St Anne´s Golf Club

Klubben bildades 1921. Den ligger belägen i ett naturreservat som skyddas av Unesco på ön Bulls Island precis i utkanten av Dublin. Det är en mycket platt linksbana utan några större sandynor vilket gör att vinden en stor faktor i spelet. Banan är spelbar året om. Här finns ett mycket trevligt klubbhus med fantastisk utsikt över kusten.
Fakta
Malahide Golf Club

Malahide Golf Club

Golfklubben öppnade 1892. Den är belägenvid kusten vid Malahide. Här finns 27 hål som är designade av Eddie Hackett. Banan är en trevlig kombination av park och links. Varje hål har en egen utmaning. Banan kräver ett strategiskt spel och ett noga genomtänkt val av klubba då det finns många doglegs, strategiskt utplacerade vattenhinder och upphöjda greener.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta
Avstånd
Dublins flygplats 11 km
Dublin centrum 16 km
Portmarnock GL 0,5 km
St Annes 11 km
The Island 16 km
Malahide GC 2 km