The Portrush Atlantic Hotel

Portrush Hotel Atlantic 1/1-31/3 1/4-30/4
1/10-31/10
1/5-31/5 1/6-30/9
3 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål x Castlerock(vardag)
1 x 18 hål Portstewart(vardag)
4 695 5 795 6 495 6 950
4 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål Castlerock (vardag)
1 x 18 hål Portstewart (vardag)
1 x 18 hål Royal Portrush Valley Link(vardag)
5 695 7 195 7 895 8 450
Tillägg för boende helg 125 kr per natt (fre, lör) spel på fredag, lördag
Linksgolf
  • Dublins flygplats 254 km
    Belfast flygplats 77 km
    Royal Portrush 2,5 km
    Portstewart Golf 8 km
    Castlerock Golf 19 km

Portrush ligger längs med den vackra kusten i nordvästra delen av ön. Här trängs fantastiska linksbanor i en Game of Thrones miljö med klippor som stupar ner i havet, gröna vidder där fåren går och betar.

The Portrush Atlantic Hotel

The Portrush Atlantic Hotel är belägen vid den vackra kusten i nordvästra delen av ön. Här trängs fantastiska linksbanor i en Game of Thrones miljö med klippor som stupar ner i havet, gröna vidder där fåren går och betar. Det är en region så fylld med historia och myter, varje liten kulle, klippa fått ett namn. Här finns äkta linksbanor som är urmejslade ur det karga, vindpinade kustlandskapet. Här vid Atlantic hotellet bor du med gångavstånd till ortens trevliga pubar och charmiga restauranger samtidigt som du bara har ett par minuter till de fantastiska golfbanorna.

Rum

Hotellet ha 69 ljusa och luftiga rum, inredda med en sittgrupp. Alla rum har TV och te- och kaffefaciliteter, modernt badrum med hårtork. De flesta har en härlig utsikt över Atlanten.


Restaurang

Portrush Atlantic Hotel restaurangen har tilldelats utmärkelsen Food Awards Ni. Här hittar man klassiska rätter och bra urval av välsmakande burgare med spännande tillbehör .

Aktiviteter

Vid sidan av golfen bor du här väldigt bra till att utforska vad området har att erbjuda som Giants Causeway, Old Bushmills Distillery, Carrick-a-Rede Rope Bridge, Dunluce Castle, Glens of Antrim och Thrones Self Drive Tours.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Irand

Royal Portrush Dunluce

Det här är en banan som finns på mångas ”Bucketlist”, bana är rankad som topp 7 i världen. Banan har en särskild plats i Irlands golfhistoria, eftersom det är den enda golfbanan utanför Storbritannien som värd för Open Championship, kommer åter 2019. Det är en krävande bana som namnen på hålen hintar om: "Purgatory", "Giant's Cave", "Himalaya" och "Calamity Corner". Det är en spektakulärt vacker bana inbäddad i de böljande sandynorna med vyer över norra Atlanten med utsikt över Skottland och Donegal och i bakgrunden ser man de fantastiska klippformationer som kallas Giants Causeway.
Fakta
RoyalPortrush

Royal Portrush Valley Links

Valley Course går längs med havet vid Portrush. Den ligger är inbäddad mellan höga sanddynor längs Atlantkusten och den högre belägna mästerskapsbana Dunluce Links. Banan är kortare än Dunluce Links men lika utmanande, med samma täta fairways, böljande fairways och fantastiska greener. Banan har samma fina skick som allt annat här på anrika Royal Portrush Golf Club.
Fakta

Castlerock Golf Club

Castlerock Golf Club är en fantastisk linksbana som ligger i det karga landskapet där banan formats av vind och vatten och naturligt smält in i sanddynorna. Från hålen ser man över den vattnet som skiljer till Portstewart Golf Club.
Fakta
Portstewart

Portstewart Championship Strand Course

Portstewart Golf Club, grundat 1894 och hem till tre fina golfbanor. Mest kända är den vackra Championship Strand Course som har en blandning av gamla och nydesignade hål, "Thistly Hollow, signerade Des Giffin och öppnade 1992. Banan ligger mitt i imponerande, gigantiska sanddyner med panoramautsikt över Lough Foyle- Atlanten till Inishowen-halvön. Det är verkligen en otroligt utmanande och trevlig golfbana.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta
AVSTÅND
Dublins flygplats 254 km
Belfast flygplats 77 km Royal Portrush 2,5 km
Portstewart Golf 8 km
Castlerock Golf 19 km