Portmarnock Hotel & Golf Links

tr>
Portmarnock Hotel and Golf Links 1/1-31/3 1/4-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 vardagsgreenfee (2 x Portmarnock Links)
4 395 5 150
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (2 x Portmarnock Links, St Margarets)
5 650 6 350
Erbjudande! 1/3-31/3
Sön - fre
1/4-30/4
sön - fre
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål Portmarnock Links (vardag)
3 895 4 595
samma paket i enkelrum 5 495 6 250
Tillägg för boende på fredag och lördag natt (året runt) 125 SEK/person/natt i dubbelrum och 235 SEK/person/natt i enkelrum
Tillägg för spel på helg (lördag och söndag) 175 SEK per runda (april - oktober) och 125 SEK per runda (november - mars)
Linksgolf
 • Dublins flygplats 11 km
  Dublin centrum 14 km
  Portmarnock Golf Links 0 km
  Malahide GC 5 km
  St Annes 10 km
  St Margarets 15 km
  Donabate 19 km
  Corballis 20 km
  The Island 21 km
 • Portmarnock

Links golf på Irland
Här på den härliga golfanläggningen Portmarnock Hotel & Golf Links kan du upplev riktig links golf på en av de allra bästa banorna på Irland.

Portmarnock Hotel & Golf Links

Portmarnock Hotel & Golf Links är vackert beläget vid stranden i Portmarnock, nära Malahide Castle och Ireland's Eye med en fantastisk utsikt över Irländska havet. Det är en härlig golfanläggning som är omgiven av hav och en riktigt bra Linksbana, designad Bernard Langer.

Rum

Hotellet har 138 ljusa, rymliga och bekvämt inredda rum. Man har antingen en härlig havsutsikt eller utsikt över den intilliggande mästerskaps banan. Alla rum har te / kaffe faciliteter, byxpress hårtork, bredbandsanslutning till internet, satellit-TV-kanaler. Idag har huset förvandlats till ett modernt bekvämt hotell med en mängd bekvämligheter utan att ha förlorat den gamla atmosfären.

Restauranger

Huvudrestaurangen, The 1780 har en härlig miljö med en oslagbar vy över bukten. Menyerna har ett urval av internationella rätter tillsammans med ett utmärkt urval av viner. Här finns en trevlig Cocktailbar, The Seaview. Portmarnock Hotel & Golf Links var ursprungligen whiskygrundare Jamesons hem. Man har stolt bevarat det här arvet och man får inte missa en stund i hotellets Jameson bar Den härliga stranden ligger precis utanför hotellet för sköna promenader. Från Portmarnock är det nära in till centrala Dublin, det finns bra pendeltåg som går från Portmarnock eller ca 20 minuter med taxi.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Irand

Portmarnock Golf Links

Det här är en av de bästa linksbanorna på Irland. Den är designad av Bernhard Langer. Som många av de kustnära banor som ligger på den väldränerade sanden är Portmanock Links spelbar året om. Banan ligger fantastiskt vackert inne bland de böljande sandynorna som bildar väggar mellan hålen.
Fakta
St Margarets G & CC

St Margaret's G&CC

Det är en prisvärd mästerskapsbana som har varit värd för flera stora tävlingar. Banan har en parkkaraktär med breda fairways och många vattenhinder som kräver ett strategiskt spel. St Margaret´s håller en hög klass med välskötta fairways och greener.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta
AVSTÅND
Dublins flygplats 11 km
Dublin centrum 14 km
Portmarnock Golf Links 0 km
Malahide GC 5 km
St Annes 10 km
St Margarets 15 km
Donabate 19 km
Corballis 20 km
The Island 21 km