The K Club

The K Club 1/1-31/3 1/4-30/4 1/5-25/8
7/9-30/9
26/8-6/9
3 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål Smurfit
1 x 18 hål Ryder Cup
5 150 5 650 6 950 10 595
4 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål Smurfit
1 x 18 hål Ryder Cup
6 750 7 450 9 295 14 095

  • Dublins flygplats 36 km
    Dublin centrum 31 km

Kan det bli bättre?
Boende vid en elegant georgiansk herrgård som omvandlats till femstjärnigt lyxhotell och country club. Världsklass golf utanför dörren med Ryder Cup Course och The Smurfit Course värd för The Dubai Duty Free Irish Open 2016, Ryder Cup 2006 och 13 European Opens.

The K Club

K Club Hotel & Resort är beläget i Kildare, Dublin och Dublin flygplats ligger bara 40 minuters bilresa bort. Straffan Village, med sina två trevliga pubar, ligger 15 minuters promenad bort. Resorten är omgivet av ett idylliskt landskap med rikt djurliv och floden Liffey som sträcker sig hela vägen in till Dublin.
Det här en elegant renoverad georgiansk herrgård, ursprungliga Straffan House från 1830-talet. Man har bibehållit dess ursprungliga charm och kombinerat elegans, tradition med moderna faciliteter. Och kanske det bästa av allt två av Irlands absoluta toppbanor ligger utanför dörren!

Rum

K Club har 134 rymliga och unika rum, det finns inte två likadana. Alla rum är välutrustade, vackert inredda med fantastisk utsikt över området och floden Liffe. Rummen har mineralvatten, te- och kaffefaciliteter, morgonrock och tofflor, alla tekniska moderniteter, rumsservice - och mycket stora badrum.

Resturang

Hotellet The K Club har flera restauranger som erbjuder otroliga middagsupplevelser. Här finns allt från asiatisk mat till traditionella Irländska rätter tillagad med de finaste Irländska råvarorna. Restaurangerna finns i hotellet och i de båda klubbhusen.

Spa

Här kan du koppla av och ladda batterierna i en oas av lugn på det internationellt välrenommerade K Spa. Här finns inomhuspool, privata spabad, bubbelpool och ett bra utbud av behandlingar.

Aktiviteter

Här går det inte att bli uttråkad, har man inget att gör finns falkejakt, fiske, kajakpaddling, ridning, lerduvskytte, flygpistolskytte, bågskytte, cykling och tennis - plus härliga vinkällare, whiskyprovningar och konst- och historiska turer.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Irand

K Club, Ryder Cup Course

Ryder Cup Course (spelades här 2006) är en av Europas mest spektakulära banor. Banan är ritad av Arnold Palmer och räknas som en av de 3 bästa parkbanorna i Irland. Det är en spännande och utmanande bana i ett parklandskap med fin natur och ståtliga träd som kantar många av hålen. Dessutom finns flera strategiska vattenhinder som tillsammans med snabba greener.
Fakta
K_Club_Smurfit

K Club, Smurfit Course

Ryder Cups systerbana är belägen på den andra sidan av floden Liffey. Här har Arnold Palmer som står bakom även denna bana utformat den som en inland Links. Den smälter in i det böljande landskapet, med höga sandvallar som kantar fairways och gömmer en hel del bunkrar.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Dublins flygplats 36 km
Dublin centrum 31 km