Grand Hotel Malahide

Grand Hotel, Malahide 1/1-31/3 1/4-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 vardagsgreenfee (Portmarnock Links, Malahide)
4 695 5 150
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (Portmarnock Links, Malahide, St Annes)
6 395 6 850
Linksgolf

 • Dublins flygplats 9 km
  Dublin centrum 15 km
  Golf
  Portmarnock GL 4 km
  St Annes 14 km
  The Island 21 km
  Malahide GC 5 km
  Övriga banor
  Donabate 19 km
  Corballis 20 km
 • Grand Hotel

Upplev golf i Irland!
Här bor man på trevliga Grand hotell med gångavstånd in till den charmiga kuststaden Malahide. Det är en bra utgångspunkt för att upptäcka några av Irlands bästa banor.

Grand Hotel Malahid

Grand Hotel Malahide är beläget i den härliga och pittoreska kuststaden Malahide. Här kan man strosa på den härliga strandpromenaden vid Marinan som har färgstarka butiker, trevliga hus med välskötta små trädgårdar.

Rum

Hotellet har 138 välutrustade rum som har har te / kaffe faciliteter, byxpress, hårtork, bredbandsanslutning, satellit-TV-kanaler.

Restauranger

Hotellet erbjuder ett bra utbud av mat och dryck. Palm Court Carvery serverar allt från ett lätt mellanmål till en tre rätters meny. Coast Restaurangen som har en vacker utsikt över Malahides mynning och den fina The Islands golfbana i bakgrunden serverar frukost samt middag. Matt Ryan Bar har en enklare barmeny.

Spa & Wellness

På hotellet finns en bra Health Club med spa, som inkluderar ett välutrustat gym, jacuzzi, bastu och skönhetssalong.
Här i Malahide har man ett bra läge till områdets banor som The Island, Portmarnock om man vill spela riktigt bra linksbanor.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Irand

Portmarnock Golf Links

Det här är en av de bästa linksbanorna på Irland. Den är designad av Bernhard Langer. Som många av de kustnära banor som ligger på den väldränerade sanden är Portmanock Links spelbar året om. Banan ligger fantastiskt vackert inne bland de böljande sandynorna som bildar väggar mellan hålen.
Fakta
St Annes Golf Club

St Anne´s Golf Club

Klubben bildades 1921. Den ligger belägen i ett naturreservat som skyddas av Unesco på ön Bulls Island precis i utkanten av Dublin. Det är en mycket platt linksbana utan några större sandynor vilket gör att vinden en stor faktor i spelet. Banan är spelbar året om. Här finns ett mycket trevligt klubbhus med fantastisk utsikt över kusten.
Fakta
Malahide Golf Club

Malahide Golf Club

Golfklubben öppnade 1892. Den är belägenvid kusten vid Malahide. Här finns 27 hål som är designade av Eddie Hackett. Banan är en trevlig kombination av park och links. Varje hål har en egen utmaning. Banan kräver ett strategiskt spel och ett noga genomtänkt val av klubba då det finns många doglegs, strategiskt utplacerade vattenhinder och upphöjda greener.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
Avstånd

Dublins flygplats 9 km
Dublin centrum 15 km
Golf
Portmarnock GL 4 km
St Annes 14 km
The Island 21 km
Malahide GC 5 km
Donabate 19 km
Corballis 20 km