Druids Glen Hotel & Country Club

Druids Glen Hotel & Country Club 1/1-29/2 1/3-30/4 1/5-30/6
1/9-30/9
1/7-31/8
3 nätter i dubbelrum (sön - tor)
Frukost
2 greenfee, (Druids Glen, Druids Heath)
4 450 4 595 5 195 5 595
4 nätter i dubbelrum (sön - tor)
Frukost
3 greenfee, (1x Druids Glen + 2x Druids Heath)
5 595 5 750 5 895 6 695
Tillägg för helg boende och golf, kontakta oss för förslag

  • Dublins flygplats 47 km
    Dublin centrum 37 km
  • Druids Glen

Druids Glen - upplev Europas Augusta!
Här njuter man av en elegant fullt utrustad golfresort som erbjuder en härlig upplevelse för alla sinnen. Resorten ligger i Wicklow som även kallas för Irlandsträdgård.

Druids Glen Hotel & Country Club

Druids Glen Hotel & Country Club är en mycket känd och uppskattad fem stjärning golfanläggning 45 km från flygplatsen. Resorten är vackert belägen söder om Dublin mellan Wicklowbergen och havet i hjärtat av det som kallas för "Irländska trädgården". Här finns de två kända banorna Druids Glen och Druids Heat.

Rum

Druids Glen har 145 rymliga och smakfullt inredda där flertalet har utsikt över mästerskapsbanorna.

Restauranger

Resorten har två restauranger och en bar som erbjuder hela skalan från enklare rätter till gourmetmiddagar. Brasseriet är en favorit både bland gäster och lokalbefolkningen. Menyen är modern och enkel och man kan njuta av en fin utsikt över banan.

Aktiviteter

Druids Glen har ett uppskattat Spa med en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, sauna, och med många behandlingar. Här finns en rad andra aktiviteter och mycket kan göras i de vackra grönskande omgivningarna som off road, pilbåge skytte och hiking.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Irand
Druids Heath

Druids Heath

Druids Heath Championship är mycket vackert belägen där man spelar med en bakgrund av berg, hav och vidsträckta vyer över det böljande irländska landskapet. Pat Ruddy har designad denna härliga bana som har en inlandlinks karaktär med alla de klassiska utmaningarna, djupa bunkrar, tuff ruff och den påtagliga havsbrisen.
Fakta

Druids Glen

Njut av lugnet på Druids Glen, med välmanikurerade trädkantade fairways, historiska sevärdheter, spektakulära vattenhinder. Druids Glen Golf Course har fyra år i rad stått värd för Irish Open och är en fantastisk utmaning för golfare. Pat Ruddy och Tom Craddock har skapat ett mästerverk med många spektakulära hål. Den mest kända kan vara den 12: e, en härlig nedförsbacke par 3 där golfare spelar över den nu berömda blomformationen i form av ett keltiskt kors, men det här är bara ett hål i en klass av klassiker.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Avstånd
Dublins flygplats 47 km
Dublin centrum 37 km