D Hotel Drogheda

The D Hotel 1/1-31/3 1/4-30/4
1/10-31/10
1/5-30/9
3 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål Seapoint vardag
1 x 18 hål Bettystown vardag
4 395 4 395 4 495
4 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål Seapoint vardag
1 x 18 hål Bettystown vardag
1 x 18 hål County Louth vardag
5 950 5 950 6 450
Helgtillägg för boende och golf, kontakta oss för förslag
Linksgolf

  • Dublins flygplats 50 km
    County Louth Golf Club 7,5 km
    Laytown & Bettystown Golf Club 8,2 km
    Seapoint 10 km

Centralt boende i den charmiga medeltida staden Droheda cirka en halvtimma norr om Dublins flygplats. Här kombinerar man irländska pubarna med de mytomspunna linksbanorna längs med kusten

The D Hotel Drogheda


Det prisbelönta 4-stjärnig D hotell är centralt beläget i den medeltida staden Drogheda 30 minuter norr om Dublins flygplats. Här bor du bekvämt med promenadavstånd till stadens centrum med sina många traditionella pubar och restauranger.

Rum

Hotellet har 111 välutrustade och fina rum, många med fantastisk utsikt över historiska floden Boyne och Drogheda. Det finns olika rumskategorier att välja mellan inklusive standardrum med dubbelsäng, flodutsikt rum, tvåbäddsrum, familjerum med plats för en extrasäng med plats för upp till 4 gäster, rum med balkong över floden och hörn balkongrum. Det finns också två penthouse sviter.
D Hotel erbjuder gratis parkering och Wi-Fi.

Restaurang

Hotellets restuarang Il Ponte serverar en italiensk meny. Här erbjuds handgjord pasta och äkta pizza från en traditionell pizzaugn.
Vid hotellet finns en gemytlig pub som erbjuder klassisk barmat och man kan njuta av bra levande musik varje fredag och lördag kväll.

Aktiviteter

Vid Drogheda finns mycket att upptäcka i närheten, från det närliggande Slane Castle till Tara Hill och Kells Heritage Center. Dublin ligger också bara runt 30 minuters bilresa från hotellet.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Irand

Seapoint

Det här är en av de finaste linksbanorna på Irland. Den är belägen med strålande utsikt över Mornebergen och Irländska sjön. Banan har varit värd för irländska PGA Championship och Irish Close Golf Championship. Det är en utmanande lång bana men kan spelas från många olika teeboxar som gör den överkomlig även för lite högre handikapp.
Fakta
Druids Heath

County Louth

County Louth Golf Clubs eller "Baltray" som banan även kallas ligger vid mynningen av floden Boyne. Det är en av de 25 bästa banorna på de brittiska öarna och bland topp 6 på ön. Den nuvarande banan designades 1938 av den berömda Tom Simpson och har uppdaterats och förlängts något av Tom MacKenzie. Det är en härlig klassisk linksbana där varje hål har en unik utmaning.
Fakta

Laytown & Bettystown

Laytown och Bettystown Golf Clubs historia går tillbaka till det sista kvartalet av 1800-talet då golf började spelas vid floden Boynes södra strand. Den här bana traditionell linksbana som vackert smäter in i sandynorna. Här har man en vind från havet som påverkar spelet i varierade grad, smala fairways som kantas av tjock ruff och snabba greener. Hålen är inramade med fantastisk utsikt över Cooley och Morne Mountains och Irländska sjön.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Avstånd
Dublins flygplats 50km
County Louth Golf Club 7,5 km
Laytown & Bettystown Golf Club 8,2 km Seapoint 10 km