Golf Irland

Irland

Den gröna ön lockar!

Irland omges av en speciell charm och mystik med en historia som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden. Här hittar man underbara och variationsrika golfbanor och efter en avslutad runda finns ingen bättre plats än någon av de härliga pubarna.

Resmål Irland
Portrush
Nordirland, Portrush

Atlantic Hotel Portrush

Här bor du mitt i charmiga kuststaden Portrush. Här längs med den vackra Atlantkusten i nordvästra delen av Nordirland trängs fantastiska linksbanor i en Game of Thrones miljö.

Atlantic Hotel Portrush
Portrush
Drogheda

D Hotel

Centralt boende i den charmiga medeltida staden Droheda cirka en halvtimma norr om Dublins flygplats. Här kombinerar man irländska pubarna med de mytomspunna linksbanorna längs med kusten

D Hotel
Grand Hotel Malahide
Malahide

Grand Hotel

Strax norr om Dublin ligger den pittoreska kuststaden Malahide som har ett bra utbud av lokala pubar, trevliga restauranger och en mysig marina. Bra beläget till områdets härliga banor.

Grand Hotel Malahide
Portmarnock
Malahide

Portmarnock

Golfanläggning  vid sanddynorna och omgivet av den vackra linksbanan, designad Bernad Langer.

Portmarnock
WhiteSands
Portmarnock

White Sands

Vackert beläget boende med spektakulär utsikt över Portmarnock Beach. Här har du nära till både golf och Dublin.

White Sands
Druids Glen
Dublin

Druids Glen

Här 30 minuter söder om Dublin ligger den kända 36 hålsanläggningen Druids Glen. Man njuter av en variationsrik golf, de två toppklass golbanorna har helt olika karaktär.

Druids Glen
K Club
Kildare

The K Club

Elegant, lyxig Golf Resort i Kildare 40 min från Dublin med världsklass golf utanför dörren.

The K Club

Golf på den gröna ön

Med över 400 banor, är det konstigt att Irland är grönt? Banorna är så variationsrika, på samma golfresa och till samma område kan man spela banor med helt olika karaktär. Som Europas Augusta nämligen Druids Glen där man spelar i Irlands trädgård vid Wicklow, en bit därifrån ligger K Club som varit värd för Ryder Cup. Längs med kusten hittar man den mytomspunna The European designad av golflegendaren Pat Ruddy.
Golfbanor i Irand


Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta