Crete Golf Resort

spa

  • Heraklion flygplats 20 km
    Hersonissos 4 km

Njut av en golfresa till Kretas nyöppnade Golf Resort. Greklands största och mest sydliga ö lockar med perfekt klimat för golfare året om. Här finns underbara stränder, delikat mat, hänförande vacker natur, intressant historia och vänliga människor.

Crete Golf Resort

Crete Golf Resort är en komplett golfanläggning vackert placerat på Kretas västra del på en svagt sluttande backe ned mot havet där en dryg kilometer lång sandstrand.
Resorten täcker ett gigantiskt område på över 140 hektar, mycket är orörd natur med utsikt över det glittrande Joniska havet.
Här finns alla bekvämligheter du kan tänka dig. Inspirerad av de gamla herrgårdarna i regionen och byggd med natursten och lokala designinslag, ligger villorna i harmoni med det omgivande landskapet.

Rum

Det finns 25 rymliga sviter där den minsta är 45 kvm. Sviterna är vackert inredda med moderna möbler, naturligt material, ljust trä och dämpade färger som inspirerats av hav och sand och ger en känsla av elegant lyx. Alla sviter är välutrustade med extra långa sängar på 210cm x 200cm, stora badrum som mäter 18 kvm, smart TV 55 ", privat ultrahöghastighets WiFi, och stora balkonger alla med berg och havsutsikt.

Restaurang

Restaurangen ligger i klubbhuset som har ett härligt läge med en strålande vy över banan. Restaurangen erbjuder en spännande meny där man hittar italienska och medelhavs rätter tillagade med de färskaste lokala råvarorna.
Här kan du verkligen njuta av äkta grekiska smakerna i en avslappnad atmosfär. Det finns även ett brett utbud av lätta snacks, en fullservicebar om man bara vill chilla lite efter golfrunda.

Aktiviteter

I området finns möjligheter till avkoppling, sport och nöjen. Hotellet har en gedigen Spa-anläggning med inriktning på Anazoe som är behandlingar som bygger på uråldrig visdom och modern vetenskap.
För den som fortfarande är pigg efter dagens golfspel finns ett Sport & Entertainment Center med en rad olika aktiviteter med tennis och squash.
Golfpaket till Crete Golf Resort 15/2-22/3
9/11-14/12
23/3-8/11
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål Crete GC
8 150 11 350
Boka senast 90 dagar innan avresa 23/3-8/11 9/11-14/12
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål Crete
10 150 7 495

Crete Golf Course

Golfbanan är helt magiskt vackert placerat i det kuperade landskapet med vyer över det gnistrande Medelhavet. Det är Kretas enda 18-hålsbana, som öppnade 2003 men den ursprungliga banan var alltför tuff så den stängdes och byggdes om tees flyttades och fairways breddades och man gjorde det lite lättare att hitta bollar i den täta vegetationen i semiruffen. Det är en mycket naturlig banan där hålen slingrar sig fram och smälter in i den kuperade terrängen. Dessutom har arkitekterna gjort sitt yttersta för att skydda miljön, därför finns många ekologiskt vänliga funktioner, som modern vattenbehandling och stora orörda områden.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta