Costa Navarino

paddlespasol och strand

Ett golfparadis i Grekland
Njut av golf vid det här lyxiga Westin resorten på ett helt suveränt läge där hav möter land.

Costa Navarino

På ett fantastiskt läge på en svagt sluttande backe ned mot havet där en dryg kilometer lång sandstrand tar emot solens nedgång ligger Navarino Dunes. Området är över 140 hektar stort av orörd mark med utsikt över det glittrande Joniska havet. The Westin Resort Costa Navarino är en resort av riktig hög klass där det råder en skön och avslappnad känsla. Costa Navarino, som ligger längst ut på Peloponnesos, är en härlig golfanläggning med havet som granne och alla bekvämligheter du kan tänka dig.

Rum

Inspirerad av de gamla herrgårdarna i regionen och byggd med natursten och lokala designinslag, ligger villorna i harmoni med det omgivande landskapet. Inredningen i husen är av naturligt material som ger en känsla av elegant lyx. Alla rum på Costa Navarino är inredda med moderna möbler, ljust trä och dämpade färger som inspirerats av hav och sand. Alla villor har en egen balkong med utsikt över resortens olivlundar och anlagda trädgårdar.

Restauranger

Anläggningen bjuder på ett stort och genomtänkt utbud av restauranger som passar alla tycken och smak. Här finns Perovino en gourmetrestaurang som erbjuder en spännande meny designade av fyra gånger Michelinkocken Andrea Fusco. Här hittar man italienska och medelhavs rätter tillagade med de färskaste lokala råvarorna. Inbi är en fusion av det japanska och internationella köket. Barbouni är en underbar fiskerestaurang i en fin miljö. Vid Taverna kan du uppleva de äkta grekiska smakerna i en avslappnad atmosfär. Man sätter stor stolthet i att hitta de allra färskaste lokala råvaror till sina restauranger från närliggande gårdar.

Aktiviteter

I området finns möjligheter till avkoppling, sport, konferenser, fritid, aktiviteter för barn och nöjen som är oöverträffade i Medelhavsområdet. Hotellet har en gedigen Spa-anläggning med inriktning på Anazoe som är behandlingar som bygger på uråldrig visdom och modern vetenskap. Det finns givetvis även en uppvärmd inomhuspool för den som inte vill bli masserad och insmord i olivoljor och föryngrande örter. För den som fortfarande är pigg efter dagens golfspel finns ett Sport & Entertainment Center med en rad olika aktiviteter. Varför inte avsluta dagen med tennis, squash,
Golfpaket till Costa Navarino 16/2-3/3 4/3-30/4 1/5-20/5 21/5-1/7 2/7-29/7 30/7-26/8
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 middagar buffé
5 rundor golf (3 x Dunes, 2 x Bay)
Till Baycourse ingår transfer och där har ni även buggy

12 495 13 150 13 550 17 250 19 950 22 150

The Dunes Course

Den tidigare Ryder Cup kaptenen och vinnaren av US Masters Bernhard Langer designade, i samarbete med European Golf Design, den första 18-hålsbanan - The Dunes Course. Banan som öppnades våren 2010 är härligt placerad och utformad av karaktären i landskapet. Böljande fairways tar sig fram längs den typiskt grekiska naturen med oliv-och citrusodlingar. Flera hål går längs en liten flod som slingrar sig genom området, och närheten till havet är slående. Banan uppskattas av golfare på alla nivåer. Fairway är bred och det kan vara bra om vinden har lust att lägga sig i spelet. På några utslag har du slående utsikt över Medelhavet.
Fakta
Bay Course

Bay Course

Under 2011 öppnades den andra banan på Costa Navarino – The Bay Course. Designer var ingen mindre än Robert Trent Jones Jr. Banan är belägen i en bukt nära den pittoreska byn Pylos, ca 7 km från hotellet, med två kilometer sandstrand i väster. Den som går ut och spelar en sen runda får garanterat uppleva en magisk solnedgång. The Bay Course är lite kortare än The Dunes men bedöms som något mer teknisk och premierar ofta den som planerar sitt spel lite mer.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta