Grekland

Grekland

solvarma golfupplevelser

Grekland är en destination som länge legat oss nordbor varmt om hjärtat. Här njuter man av det härliga klimatet som lockar med över 300 soldagar om året.
Den vackra grekiska övärlden med det turkosfärgade Medelhavet bjuder på bad, historiskt intressanta platser, vackra naturupplevelser och inte minst härliga golfupplevelser.

Resmål Grekland
Costa Navarino
Grekland

Costa Navarino

Costa Navarino, har ett läge där Grekland är som vackrast, längst ut på Peloponnesos. Det här är en härlig golfanläggning med havet som granne och alla bekvämligheter du kan tänka dig.

Costa Navarino
Crete Golf Resort
Kreta, Hersonissos

Crete Golf Resort

Njut av en golfresa till Kretas nyöppnade Golf Resort. Greklands största och mest sydliga ö lockar med perfekt klimat för golfare året om.

Crete Golf Resort

Grekland har länge vari en favorit bland soltörstande skandinaver, men då kanske inte för golf utan de härliga öarna med, kritvita stränder, den underbara maten med de grekiska klassikerna Tzatziki, Souvlaki och Kalamata Oliver. Med världsklass golf på Costa Navarino precis utanför Kalamata och den nya resorten på Kreta man man nu säga att Grekland är en golfdestination värd att upptäcka!

Golfbanor i Grekland

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta