Golf & fotboll

Fyll din golfresa med ännu mer bollupplevelser!


Känn stämningen, trycket och spänningen med en rafflande match på en fullsatt arena. Kombinera din golfresa till Hamburg, London, Liverpool, Milano, Rom, Barcelona, Lissabon med att uppleva fotboll på plats - Live!
San siro
Italien

Bienvenuti a Milano!Serie A

Ett par timmar med flyget och du är framme i Milano, en stad som sjuder av liv! Här finns allt som de två suveräna fotbollsklubbarna Milan och Inter, Monza med F-1, shopping och god mat!

Bogogno
golf och fotboll
Italien

Roma och LazioSerie A

Njut av golf, fotboll i den eviga staden Rom. Här bor du vid Parco de’ Medici en bra golfanläggning som är perfekt placerat med närhet både till flyg och Rom. Italiernarna brinner för golf så räkna med en hög stämningen vid Stadio Olimpico!

Parco de Medici
golf och fotboll
England

Premier League London

Följ världens mest bevakade fotbollsliga live på plats. London har flera topplag att välja mellan. Här skräddarsyr vi ett paket med ett centralt boende i London med flera av Londons fina banor att välja mellan. Kontakta oss för förslag!

fotboll
Tyskland

HSV HamburgBundesliga

Upplev en Bundesliga match på den imponerade Wolkspark stadion som rymmer ca 57 000 åskådare! Boende och golf på närliggande golfanläggningen Gut Kaden

Gut Kaden
The Red
England

The Reds, LiverpoolPremier Leauge

Liverpool området har fantastiska golfbanor, här är utgångspunkten charmiga kuststaden Southport 30 km från Liverpool. Här bor man nära flera riktigt bra golfbanor! Det är The Reds spelar vid den anrika Anfield Road stadium

Leicester
Camp Nou
Spanien

Upplev Camp Nou!La Liga

Barcelona är en pulserande världsstad som erbjuder det mesta – enastående kultur, spännande arkitektur, sol och bad, livligt nattliv, fantastisk gastronomi och självklart fotbollsklubben Barcelona FC som håller till på den mäktiga Camp Nou stadion.

PGA Catalunya
footballtravel

Kolla in footballtravel för aktuella matcher!