Les Domaines de Saint-Endréol

Golfpaket till Saint Endreol 8/9-2/11 6/7-7/9
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål St Endreol
6 150 6 595
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål St Endreol
8 750 9 295
Välj att bo i lägenheter eller villor med självhushåll på resorten, dessa rymmer upp till 6 personer kontakta oss för förslag.

  • Nice flygplats 78 km
    Marseille flygplats 131 km
  • St Endreol

I hjärtat av underbara Provence.
Njut av golf bland vingårdar, lavendel odlingar på den härliga golfresorten Domaine de Saint Endreol.

St Endreol

Det här är en komplett resort som omfattar ett tre stjärnigt hotell med 50 "Prestige rum" och en utomhuspool. Konferens och event centre, ett 2 000 m² spa, 18-hålsgolf bana, Restaurang och bar, villor, radhus samt lägenheter och tennis banor.

Rum

Det trestjärniga hotellet har 50 rum. Det är inredda i en modern design och har en genuin provencalsk atmosfär. Varje rum har en King size- eller två enkelsängar, balkong, badrum med separat toalett, en liten köksdel med spis och kylskåp, platt-TV med kabelkanaler, telefon, hårtork, en Wi-Fi och ett värdeskåp.

Restaurang

Restaurang har en varm atmosfär i en medelhavsstil. När det är säsong öppnar den härliga terassen som har en fantastisk utsikt över golfbanan. Menyerna har en fokus på lokala, säsongsbetonade medelhavs råvaror tillagade med stor omsorg.

Fitness och välbefinnande

Ladda batterierna och ägna tid åt dig själv med avkoppling och välbefinnande på Les Domaines de Saint-Endréol. Till ditt förfogande finns ett 2,000m² spa i en lugn miljö med härlig utsikt över landskapet. Här finns inomhuspool med motströms motor, vattensängar med strålarna, ångrum och härligt relaxrum. Här finns ett fullt utrustat gym.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfguide i Frankrike
StEndreol

St Endreol

Banan har enastående vyer mot de röda bergen Rocher de Roquebrune. Det är en uppvuxen parkbana som omges av cypresser, gamla ekar och paraplypinje. Banan slingar sig igenom ett kuperat landskap, runt floden Endre och en rad vattenhinder. Saint Endréol erbjuder spelare på alla nivåer en spektakulär bana i det natursköna landskapet, där varje fairway har sin egen unika karaktär.
Fakta

AVSTÅND
Nice flygplats 78 km
Marseille flygplats 131 km


Saker att göra

DolceFregate

Lokal marknad

Är du på jakt efter pittoreska småprylar, blommor, ny plånbok eller bara vill strosa runt pch fresta smaklökarna dofta på pyrfärska råvaor. Då är en lokal marknad stället! Provence är översvämmad med autentiska marknader som erbjuder allt från keramik, antikviteter, kläder och skor till blommor, kryddor, färska grönsaker, korv, frukt, fisk och ost. Och detta är bara de mest uppenbara produkterna. Alla provensalska städer med respekt för sig har åtminstone en gång i veckan marknadsdag med färsk frukt och grönsaker - och många av dem erbjuder mycket mer.
DolceFregate

Vinprovning

I Provence ligger vingårdarna tätt. Från hotellet behöver man inte förflytta sig långt innan man har möjlighet att besöka någon vingård. Passa på att utforska dina favorit viner! Alltd spännande att upptäcka loklat producerade viner och lära sig mer.
DolceFregate

Marseille

Marseille är Frankrikes näst största stad, här dominerar hamnen med en ständig färjetrafik främst till Nordafrika. Det är en stad med mycket historia. Värt ett besök är ön If som är känt från ”Greven av Monte Cristo”. Missa inte att smaka en klassisk Bouillabaisse från Marseille!