Le Cavendish

La Cavendish
Golfpaket till Le Cavendish 13/3-30/4
2/10-6/12
1/5-14/6 15/6-31/7
1/9-26/9
1/8-31/8
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 greenfee (Claux Amic, Grande Bastide)
4 450 4 850 5 350 5 750
7 nätter i dubbelrum
Frukost
4 greenfee (Claux Amic, Grande Bastide, St Donat, Cannes Mougin)
10 050 10 895 12 150 12 995

 • Nice flygplats 27 km
  Nice 32 km
  Marseille 18 mil

  St Donat 12 km
  Grande Bastide Golf Club 15 km
  Golf Du Claux-Amic 24 km
 • Le Cavendish

Elegant i Cannes
I Cannes möts elegans, lyx och flärd. Den här pärlan på den franska rivieran lockar med den vackra strandpromenaden, de klassiska byggnaderna, eleganta boutikerna och inte minst finns härliga golfbanor att upptäcka!

Le Cavendish

Le Cavendish har ett riktigt bra läge i centrum av Cannes, bara några minuters promenad från stränderna och de fantastiska butikerna. Det är promenad avstånd till Boulevard de la Croisette och Palais des Festival. Detta 4-stjärniga boutiquehotel har en härlig atmosfär med en raffinerade inredning, i en stil som påminner om aristokratin i början av 20-talet.

Boende

Det här 4* hotellet har 34 rum välutrustade rum, inredda i ”La Belle Epoque” stil som är genomgående i hotellet.
Vid frukosten på Cavendish Hotel kan du välja lokala och ekologiska produkter, som noggrant utvalts för höga kvalitet: hemgjord sylt och ekologisk yoghurt, Mariage Frères te, hembakade kakor, frukt och färsk frukt juice, Malongo rättvisemärkt kaffe, ekologiskt utsäde och spannmål, honung från en närliggande producent i Grasse, italienska kallskuret, glutenfria produkter och ägg tillagade på beställning.
Varje dag välkomnas gäster i den charmiga Lounge baren för en drink mellan 6 och 9.

Aktiviteter

Cannes och Le Suquet distriktet är ett trevligt utflyktsmål, med charmig atmosfär, pittoreska små gränder med unik charm. 20-minuters båtfärd ligger Lerins öarna med Sainte-Marguerite och Saint-Honorat som har unika miljö och historiska skatter.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfguide i Frankrike
Golf Du Claux-Amic

Golf Du Claux-Amic

Denna härliga 18 håls bana är högt belägen i bergen ovanför Grasse med strålande vyer över Cannes-bukten, bergen och andra sevärdheter. Det är en relativt kuperad bana med strategiskt placerade hinder. De böljande och smala fairways kantas av uppvuxna ekar och de typiska pinjen. Greenerna är oftast i mycket bra skick, de är snabba.
Fakta
Grand Bastide

Grande Bastide Golf Club

Banan är belägen vid foten av bergen stiger inåt landet från Nice. Banan är en av de mest kända i Côte d'Azur området, designad av Cabell Robinson. Banan smälter in i det sydfranska landskapet och har fantastiska vyer mot Grasse, Opio och Chateauneuf de Grasse. Breda fairways och greener som skyddas av ett flertal bunkrar och vattenhinder.
Fakta
StDonat

St Donat

Den här trevliga parkbanan är belägen bara 10 minuter från Cannes vid den kända parfymstaden Grasse. St Donat är designad av Robert Trent Jones Jr och invigdes 1993. Det är en variationsrik banan som går genom ett mjukt ondulerat landskap med floder och vattenhinder. Fairway kantas av hundraåriga träd. Det finns en del blinda hål så det gäller att planera sina slag.
Fakta

AVSTÅND
Nice flygplats 27 km
Nice 32 km
Marseille 18 mil

St Donat 12 km
Grande Bastide Golf Club 15 km
Golf Du Claux-Amic 24 km