Dolce Fregate

Golfpaket till Dolce Fregate 1/9-30/9 12/7-31/81/10-31/12
5 nätter i Deluxe Sea View rum
Frukost
5 x 18 hål Dolce Fregate
8 250 12 5955 950

  • Marseille flygplats 70 km
    Nice flygplats 163 km
    GOLFBANOR
    Fregate på anläggningen
  • Dolce Frégate

Dolce Frégate Provence är mycket vackert beläget i Saint Cyr Sur Mer i hjärtat av Bandol. Med ett högt läge och strålande utsikt över vingårdar, cypresser, olivträd, bergen och Medelhavet.

Dolce Frégate

Dolce Frégate är en bekväm 4* golfresort med ett underbart läge sydost om Marseille och bara några km till kusten Bandol med dess fina vita sandstränder.

Rum

Hotellet har 133 rum och sviter, alla med en terrass och utsikt över Medelhavet. De elegant inredda rummen har luftkondintionering, satellit TV, minibar, Wifi och badrum.

Restaurang

På Dolce Frégate Provence, är mat en konst. Under din vistelse på hotellet, prova två restauranger och två barer i hotellet, och njuta av alla de provensalska smaker såsom olivolja eller lavendel. Guillaume Maurice kock vid hotellet är passionerad med en filosofi i matlagningen, ”back to basics” och lokalt producerade råvaror. Det genomsyrar menun, där man ser "Fait Maison" som en garanti för mat från prime råvaror. Kocken skapar sina rätter med lokala och säsongsbetonade råvaror från närbelägna gårdar.

Aktiviteter

Vid Dolce Fregate finns tre stora utomhus swimmingpooler, inomhus pool, bastu, och ett välutrustat fitnesscenter. På anläggningen kan du även spela tennis.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfguide i Frankrike

Frégate

Mot bakgrund av Medelhavet, inbäddad bland vinodlingar, pinje träd ligger den här variationsrika banan. Här njuter man tillfullo på den legendariska Ronald Fream utformade 18-håls - banan som rankas som en av de allra bästa golfbanorna i Frankrike. Anläggningen kan även stå till buds med bra träningsmöjligheter
Fakta

AVSTÅND
Marseille flygplats 70 km
Nice flygplats 163 km
GOLFBANOR
Fregate på anläggningen

Saker att göra

DolceFregate

Lokal marknad

Är du på jakt efter pittoreska småprylar, blommor, ny plånbok eller bara vill strosa runt pch fresta smaklökarna dofta på pyrfärska råvaor. Då är en lokal marknad stället! Provence är översvämmad med autentiska marknader som erbjuder allt från keramik, antikviteter, kläder och skor till blommor, kryddor, färska grönsaker, korv, frukt, fisk och ost. Och detta är bara de mest uppenbara produkterna. Alla provensalska städer med respekt för sig har åtminstone en gång i veckan marknadsdag med färsk frukt och grönsaker - och många av dem erbjuder mycket mer.
DolceFregate

Vinprovning

I Provence ligger vingårdarna tätt. Från hotellet behöver man inte förflytta sig långt innan man har möjlighet att besöka någon vingård. Passa på att utforska dina favorit viner! Alltd spännande att upptäcka loklat producerade viner och lära sig mer.
DolceFregate

Marseille

Marseille är Frankrikes näst största stad, här dominerar hamnen med en ständig färjetrafik främst till Nordafrika. Det är en stad med mycket historia. Värt ett besök är ön If som är känt från ”Greven av Monte Cristo”. Missa inte att smaka en klassisk Bouillabaisse från Marseille!