Mercure Chantilly

Golfpaket till Mercure Chantilly 1/1-31/3 1/4-19/4 20/4-10/5 11/5-30/6 1/7-12/7 13/7-31/8
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee Chantilly(det ingår dagsgreenfee, 2a varvet bokas på plats)
3 050 3 295 3 850 4 995 4 750 3 595
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee Chantilly (det ingår dagsgreenfee, 2a varvet bokas på plats
5 350 5 795 6 795 8 795 8 295 6 295

Tillägg för spel på helg 175 kr per runda.
Vill du testa andra banor finns Apremont, Domaine du Lys-Chantilly, kontakat oss för förslag
Transfer från Charles de Gaulle dagtid 7 -19, 1- 4 personer ca 1 750 kr t&r

  • Charles de Gaulle Airport 39 km
    Paris 50 km
    Chantilly 0 km
    Golf d'Apremont 4 km
    Domaine du Lys-Chantilly 11 km
  • Mercure Chantilly

Njut av en lyxig golfweekend i hjärtat av historiska Chantilly på denna eleganta golfresort. Här har du Paris inom räckhåll och det är enkelt att ta sig från flygplatsen.

Mercure Chantilly

Mercure Chantilly är en elegant 4-stjärnig golfresort med en egen golfbana om knuten och gott om faciliteter så man kan njuta av en lyxig golfsemester med Paris inom räckhåll. Restorten ligger mycket vackert mitt i ett grönskande landskap, gränsande till Chantilly skogen. Från Chantilly är det enkelt att ta pendeltåg till centrala Paris.

Rum

Mercure Chantilly har 200 ljusa och modernt inredda rum och sviter alla med en vacker vy över skogen eller Chantilly banan. I en hyllning till regionens historia och omgivning, är hästen ett centralt tema i inredningen detaljer återkommer även i de vackert dekorerade rummen som kombinerar tradition och modernitet. Rummen är bra utrustade med minibar, kassaskåp, välkomstbricka (te eller kaffe), luftkonditionering, LCD-TV, strykjärn och strykbräda och WiFi.

Restaurang

Här finns tre bra restauranger som passar alla smaker. På morgonen njuter du av en rejäl frukost på La Veranda i den ljusa vinterträdgården med utsikt över golfbanan. Donatello är en "Bistronomic" med en speciell bistro meny och härliga à la carte-rätter anpassade till säsongen. I klubbhuset serveras en enklare meny i en avslappnad atmosfär.

Fitness och välbefinnande

Här finns ett komplett fitnesscenter, fullt utrustat med moderna konditionsmaskiner och fria vikter. Vid Spa avdelningen finns pool, jacuzzi, sauna, och med många behandlingar.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfguide i Frankrike
Golf Chantilly

Mercure Chantilly

Golfbanan är belägen på Golfresorten Mercure Chantilly. Det är en omväxlande park och hedlinks bana som gränsar till Forêt de Chantilly. Banan har breda inbjudande fairways som vid parkpartierna ramas in av frodig grönska. Det finns en hel vattenhinder som kommer i spel.
Fakta
Apremont

Golf Apremont

Apremont Golf Club är belägen 4 km från Hotel Mercure Chantilly, mellan Senlis och Chantilly. Det är en uppvuxen vacker parkbana med fullvuxna träd som ramar in banan. De första 9 hålen i har en del doglegs, de sista 9 är något rakare Det finns en hel del vattenhinder som är i spel på många av hålen. Passa på att pausa i det eleganta klubbhuset som är bra placerat så man kan följa avslutningshålet från terrassen. .
Fakta
Domaine du Lys-Chantilly

Domaine du Lys-Chantilly

Klubben har en lång prestigefyllda historia, här finns två mästerskapbanor, Les Bouleaux och Les Chênes. Anläggningen ligger i hjärtat av skogen Chantilly i Oise, 11 km från hotel Chantilly. Klubben var en viktig del i den franska utvecklingen av golf, här hölls Franska mästerskapet redan 1934. Anläggningen har två mästerskapbanor där ”Les Chênes" är den med kända av de två banorna, designad av Tom Simpson. Det är en relativt platt banan "Les Bouleaux" är trevlig uppvuxen skogsbana. Den är lätt att gå, nästan helt platt och något kortare är anläggningen andra bana. Banan har smala fairways som kantas av uppvuxna träd.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Charles de Gaulle Airport 39 km
Paris 50 km

Chantilly 0 km
Golf d'Apremont 4 km
Domaine du Lys-Chantilly 11 km