Hotel du Golf Deauville

Golfpaket till Deauville 1/4-18/4
22/4-30/4
1/5-29/5
2/6-5/6
10/6-11/7
15/7-14/8
18/8-5/9
8/9-13/9
16/9-30/10
Övriga dagar
4 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål Deauville
1 x 18 hål Omaha Beach
5 495 6 150 7 495

7 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål Deauville
2 x 18 hål Omaha Beach
10 595 11 950 14 650
Tillval halvpension 425 kr per person och dag. Det tillkommer en citytax som betalas på plats 1.65 Euro per pers och dag

paddle

  • Paris 203 km
    Omaha Beach Golf 91 km

Njut av en golfsemester vid Normandiekusten med boende på ett utmärkt golfhotell intill den fina Tom Simpson designade Golf de Deauville. Det blir en golfresa med allt det där franska!

Hotel Barrière L'Hôtel du Golf Deauville

Hotel Barrière L'Hôtel du Golf Deauville ligger i hjärtat av Normandie, 45 minuter från Caen och två och en halvtimme från Paris.
Det är ett nyrenoverat golfhotell som ligger intill den fantastiska Tom Simpson designade Golf de Deauville på höjderna av Côte Fleurie och erbjuder en fantastisk panoramautsikt över Deauville och Engelskakanalen.

Rum

Hotellet är ett utmärkt 4 * golfhotell med normandisk arkitektur från början av 1900-talet. Det har 169 rymliga och välutrustade rum - med ett urval av 8 rumstyper och 6 olika sviter. De generösa rummen är inredda i varma toner och texturer och har med alla moderna faciliteter du kan förvänta dig från en high-end fyra-stjärnigt hotell. Rummen har satellit-TV och gratis WiFi.

Restaurang

Normandie är känt för sin goda mat och här blir man inte besviken. Restaurangen Le Lassay serverar traditionell säsongsbetonad mat med de bästa lokala råvarorna som serveras på ett fantasifullt sätt, och hotellets terrass erbjuder det perfekta stället för att prova detta och fina viner från den omfattande källaren samtidigt som man beundrar utsikten över Trouville och kusten.
Som du kan förvänta dig från detta område har Calvados en given plats i den välkomnande Green Bar. Inredd i en traditionell engelsk gentlemans klubbstil med massor av trä- och tartantextilier, är det ett bra ställe att koppla av eller njuta av en drink på terrassen med utsikt över kanalen. Här serveras ett brett urval av Tapas som fungerar bra till de lokala dryckerna.

Aktiviteter

Hotel Barrière L'Hôtel du Golf Deauville har utmärkta faciliteter på hotellet, inklusive en uppvärmd utomhuspool (öppen året om), bastu, ångbastu, gym, solarium, tennisbanor och cykeluthyrning. Det finns också möjlighet att boka massage på förhand.

Golf Deauville

Golfbanan är högt belägen på Mont-Canisy med en strålande utsikt över Deauville och den Engelska kanalen. Banan räknas som en av de vackraste i Frankrike. Arkitekterna Tom Simpson och Henry Cotton har skapat en omväxlande banan som består av tre 9-hålsslingor (den röda banan, den vita och den blå banan). Paret på 71 baseras på två slingor som mäter drygt runt 5 600 meter från gul tee. Buggies och klubbuthyrning finns på plats och det finns en driving range och övningsområde.
Fakta

Omaha Beach La Mer

La Mer banan har som namnet antyder en spektakulär vy över havet och de historiska landningsstränderna från D Day. Det är en variationsrik bana där de första hålen går längs med klipporna och vissa hål nästan hänger på klippkanten. Efter 9 e hålet vänder banan in mot land och ändrar karaktär och får mycket mer av en parklandslayout.
Fakta

Omaha Beach La Manoir

Le Manoir banan har en mer parkkaraktär och spelas i en fin inramning av häckar, fruktträd och en mängd vackra blommor på våren. Det är en riktig golfutmaning, det finns mycket vattenhinder och bunkrar så varje slag kräver strategi och eftertanke från drive till inspel.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Paris 203 km

Omhana Beach Golf 91 km