GreenLinks Golf Villas

>
Greenlinks, Naples Florida 16/1-31/1 1/2-31/3 1/4-11/4 12/4-30/4 1/5-31/5
7 nätter i 2 sovrumslägenhet "Flamingo" (delas av 2 pers)
5 greenfee på Flamingo/Mustang efter kl 12
städavgift
16 050 20 550 18 850 11 295 9 850
Sommarerbjudande! 1/6-30/9
7 nätter i 2 sovrumslägenhet "Flamingo" (delas av 2 pers)
5 greenfee på Flamingo/Mustang efter kl 12
städavgift
8 795

  • Naples 12 km
    Miami 195 km
  • Greenlinks

Drömläge för golf vid Floridas västkust!
I Naples på den västra sidan av Florida går livet i en maklig takt. Man tar sig tid att njuta av solvarma, gräddvita stränderna vid turkosblått vatten under en vajande palm. Här bor du i rymliga välutrustade villor på Lely Resort, med två fina golfbanor utanför dörren.

GreenLinks Golf Villas


GreenLinks Golf Villas är en del av en komplett "Community" med flera olika bostadsområden och semester boenden beläget 12 km från Naples.

Rum

Golf Villas har 200 fullt möblerade två och tre sovrums villor med vardagsrum, matsal och kök. Samtliga villor har tvättmaskin, torktumlare och DVD-spelare. I receptionen finns bra lokal information att tillgå och vid businesscentat har man kostnadsfri höghastighetsanslutning till internet.

Restauranger

I klubbhuset finns Snead: s Oak Grill & Tavern som är en trevlig restaurang med god mat och god service. Meny är typisk amerikansk med Angus nötkött, kyckling och skaldjur, en mängd olika soppor, sallader och färska hemlagade desserter.

Aktiviteter

Som gäst på resorten har man tillgång till ett trevligt poolområde, tennisbanor, grillplatser och gym. Resorten ligger mitt emellan Naples och Marco Island nära till underbara stränder, shopping, spa och restauranger.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Är du nyfiken på övriga banor i Florida kolla in vår banguide
Florida
Greenlinks Golf Napels, Flamingo

Lely Flamingo Island Club

En trevlig, omväxlande bana designad av Robert Trent Jones Sr. Banan är välskött och med varierande hål. Här utmanas man av en hel del bunkrar och stora böljande greener.
Fakta
Greenlinks Mustang Golf Course

Lely Mustang

Banan är designad av Lee Trevino, som ville skapa en bana som ger medelgolfaren en rättvis utmaning. Banan erbjuder en variation av golfhål som är svåra, men alltid kul att spela - där man alltid kan återhämt dåliga slag. Här finns en hel del vatten, strategiskt placerade bunkrar, böljande fairways som kantas av höga tallar.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Naples 12 km
Fort Laudredale 172 km
Miami 195 km