The Lodges at Prince's

Golfpaket till The Lodges at Prince's 1/5-31/10
sön-tor
1/5-31/10
ons-sön
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (2 x Princes, 1 x North Foreland)
5 595 6 195
4 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (2 x Princes, 1 x North Foreland)
6 395 6 995
Området har många andra härliga banor, är du intresserad av att spela andra än de som ingår i paketet, kontakta oss så tar vi fram ett förslag! banor
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.
Linksgolf

 • Gatwick London flygplats 139 km
  Stansted, London flygplats 163 km
  GOLF
  Princes 0 km
  Royal St Georges 4 km
  Royal Cinque Ports 4,5 km
  Littlestone 56 km
 • Princes

Upptäck golf i Kent
Prince golfanläggning ligger i Kent, en timme öster om London. Här hittar man ett kluster av Englands allra bästa linksbanor. Här njuter man klassisk links golf med ett bekvämt boende direkt vid banan med utsikt över de vita klippor Ramsgate.

Princes Lodges

Prince golfanläggning ligger i Kent, en timme öster om London. Här hittar man ett kluster av Englands allra bästa linksbanor. Här njuter man klassisk links golf med ett bekvämt boende direkt vid banan med utsikt över de vita klippor Ramsgate. Lodge at Princes ligger cirka 12 minuters bilresa från Sandwich medeltida centrum, med traditionella pubar, fristående butiker och gallerier och flera historiska kyrkor. Centrala Canterbury är cirka 25,7 km bort, och kuststaden Whistable, på norra Kent kusten, är cirka 40,2 km från staden. The Lodge at Princes ligger vid Prince Golf Club i Sandwich. Här erbjuds ett elegant boende med härliga vyer över golfbanan eller mot Sandwich Bay och Ramsgate.

Rum

Lodges är ett modernt hotell med 38 fina rum. Varje rum har platt-TV, sittgrupp, te- och kaffekokare, eget badrum, hårtork och gratis toalettartiklar och fritt Wifi. Rummen har en fin utsikt över banan och kända vita klipporna.

Restauranger

Här äter man gott, Brasserie on the Bay Brasserie håller en hög kvalitet och serverar en meny med lokalt producerade råvaror. Det finns också en mysig loungebar med öppen spis, som serverar ett urval av cocktails. När vädret tillåter finns en fin utomhusterrass. Spike Bar vid Prinsens Klubbhuset erbjuder enklare rätter eller drink i samband med golfrundan. Här kan du starta dagen med en komplett engelsk frukost.

Faciliteter

Det finns ett komplett gym, konferens rum samt ett biljard rum. Hotellet erbjuder fri parkering och Wi-Fi.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. England har ett mycket stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i England
Princes Golf Club

Princes

Prince Golf Club är belägen i en idyllisk kustnära miljö där man får ett vänligt bemötande. Det här är en klassisk links bana med tre fantastiska 9 håls slingor som löper längs den vackra sydöstra kusten. De är riktigt utmanande, speciellt om vinden blåser in från havet. Greenerna är alltid snabba som skyddas av djupa bunkrar.
Fakta

Foreland

North Foreland är par 71 mästerskapsbana som används som kval bana till The Open. Banan ligger mycket vackert belägen på de vita klipporna på den pittoreska Kent-kusten där den engelska kanalen blir Nordsjön. Golfbanan grundades 1903 ursprungligen som en 9-håls golfbana, Fowler och Simpson skapade ytterligare 9 hål till en 18 hålsbana som öppnade 1912.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Gatwick London flygplats 139 km
Stansted, London flygplats 163 km
GOLF
Princes 0 km
Royal St Georges 4 km
Royal Cinque Ports 4,5 km
Littlestone 56 km