Leicester Guest House

Golfpaket till Leicester Guest House

1/7-30/9 1/10-31/10
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (Hesketh, Ainsdale, West Lancashire)
6 550 5 595

4 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (Hesketh, Ainsdale, West Lancashire)
7 250 6 350
Tillägg för spel på helg från 150 kr
Området har många andra härliga banor, är du intresserad av att spela andra än de som ingår i paketet, kontakta oss så tar vi fram ett förslag! banor
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.
Golf och fotboll

Tips, kombinera golfresan med fotboll!

Passa på att se Liverpool Live på Anfield under din golfresa Vi ordnar dina biljetter på Anfield för att se Liverpool FC, för aktuella matcher se footballtravel.se
fotboll Linksgolf

 • Liverpool flygplats 50 km
  GOLF
  Hesketh Golf Club 2 km
  Hillside Golf Club 5 km
  Southport & Ainsdale 7 km
  Formby Hall Golf Resort 11 km

Upptäck links golf på Englands golfkust!
Charmiga kuststaden Southport, 32 km från Liverpool, är den perfekta utgångspunkten för spel på områdets suveräna banor.
Varför inte kombinera golfresan med fotboll i Liverpool?

The Leicester Guest House

Det här är ett charmigt familjeägt hotell, centralt beläget i Southport. Hotellet är beläget i ett lugnt område men med närhet till både restauranger, barer, strand och shopping. Här bor man nära regionens fantastiska linksbanor såsom Hesketh, Southport & Ainsdale och Hillside.

Rum

Hotellet har 9 individuellt inredda rum och fritt Wi-Fi i de gemensamma utrymmena. Samtliga rum har platt-TV, kaffe/tekokare samt safety-box. Parkeringsmöjligheter finns utanför hotellet.

Ännu mer bollupplevelser

Britterna är ett fotbollstokigt land, stämningen är något som man bara måste uppleva på plats inte minst uppladdningen på någon lokal pub före matchen. Kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher i Liverpool, vi hjälper till att ordna biljetter
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. England har ett mycket stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i England

Southport & Ainsdale Golf Club

Klubben har varit värd för två Ryder Cup matcher, 1933 och 1937. Det här är en av James Braids storslagna skapelser, en genuin linksbana, placerad bland sanddynerna på nordvästra kusten. Här finner man en traditionell känsla av en genuin linksbana som man kanske bara finner på de brittiska öarna.
Fakta

Hesketh

Det här är den äldsta golfklubben i Southport, belägen bland sandynor i den norra änden av ett känt naturreservat. Banan är en blandning av links och parkbana. Banan karaktäriseras av de höga sanddynerna som ramar in de mjukt böljande fairwaysen. Hesketh regelbundet som kvalbana till The Open.
Fakta

West Lancashire

Det här är en mycket populär linkbana som även används som slutkvalbanan till The Open. Det är en lång och omväxlande mästerskapsbana där utmaningarna varierar kraftigt beroende på väder och vind.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Liverpool flygplats 50 km
GOLF
Hesketh Golf Club 2 km
Hillside Golf Club 5 km
Southport & Ainsdale 7 km
Formby Hall Golf Resort 11 km

Saker att göra

The Red på Anfield

Fotboll på Anfield

Följ ”the Reds” live i på Anfield i Liverpool! Britterna är ett fotbollstokigt land och stämningen är något som man bara måste uppleva på plats, inte minst uppladdningen på någon lokal pub före matchen. Vill du uppleva stämningen live, kolla gärna in www.footballtravel.se för aktuella matcher. Vi hjälper till att ordna biljetter!
Storstadspuls

Storstadspuls

Med ett gångavstånd på 5 min till tågstationen blir både Manchester och Liverpool lätt att besöka och man ges ett stort utbud av platser att besöka samt aktiviteter att göra, förstklassig shopping på Lord Street, utmärkta strandpromenader, mysiga restauranger, marinan, museer, gallerior, flyguppvisningar, parker, nöjespark, m.m., och www.visitmanchester.com, www.visitliverpool.com
Golf och Beatles

The Beatles

Liverpool är födelseplatsen för det bästa bandet i världen, och Beatles fans från hela världen vallfärdar hit. Albert Dock är en bra plats att starta sin Beatles Story som följer John, Paul, George och Ringo från deras tidiga början till den globala Beatlesmania och därefter. Albert Dock är också utgångspunkten för den Magical Mystery Tour , en två timmar lång bussresa tar i olika Beatles landmärken, inklusive Penny Lane och Strawberry Field
Golf i Southport

Charmiga Southport

Southport en charmig klassisk kuststad med liv och rörelse. Southport Pier är ett historiskt landmärke vid havet. Härifrån kan man se längs kusten till Blackpool och norra Wales, och du kan ta en avkopplande resa tillbaka till ingången på piren tåget. Kolla gärna in www.visitsouthport.com om det lokala utbudet och aktuella evenemang.