Golfresa England

England

golf med historia och tradition

Utmana dina golffärdigheter på en klassisk Ryder Cup bana som ligger inbäddad i ett vackert engelskt landskap, eller kombinera golfsvingarna med engelska pubar.
Våra golfresor till England går till "Englands Golf Coast" belägen vid Liverpools kust och till Birmingham och Wales. Du kan även utforka Kent området söder om London.

Resmål England
The Belfry
Birmingham

The Belfry

The Belfry är ett golfmecka för både professionella och amatörspelare. Det är en mytomspunnen golfresort där Ryder Cup, har spelats här fyra gånger, senast i september 2002, där Sam Torrance ledde Europas till en nervkittlande seger.

The Belfry
England Golf Coast
Liverpool

The Leicester Guest House

Här på Englands golfkust hittar du de legendariska banorna som Royal Birkdale, Royal Liverpool och Royal Lytham & St Annes. The Leicester är bra beläget till golf, butiker, restauranger och shopping.

The Leicester
The Lodges
KENT

The Lodges

Prince golfanläggning ligger i Kent, en timme öster om London. Här njuter man klassisk links golf med ett bekvämt boende direkt vid banan med utsikt över de vita klippor Ramsgate.

The Lodges at Princes
Wales, Celtic Manor
Wales

Celtic Manor

Elegant golfresort som är belägen i den vackra Usk Valley i nordvästra Wales. Det är en destination av världsklass som var värd för 2010 Ryder Cup.

Wales Celtic Manor

Golf i England

England har helt otroliga 2 000 banor och mer än 740 000 golfare. välkommen att hitta din favorit!

Golfbanor i England

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta