Park Hyatt Dubai

Golfpaket till Park Hyatt Dubai 1/10-28/2 1/3-30/5
7 nätter i dubbelrum
Frukost,
5 greenfee välj mellan
2 x 18 hål Dubai Creek (sön - tor)
1 x 18 hål Fire Jumeirah
1 x 18 hål Els Club (sön - ons)
16 695 15 395
Tips! Kombinationspaket Park Hyatt Abu Dhabi och Dubai 1/10-31/5 2019
4 + 3 nätter i dubbelrum Park Hyatt Dubai och Abu Dhabi
Frukost
5 x 18 hål hål välj mellan
Saadiat Golf Club (sön - ons)
Abu Dhabi (sön - ons)
Yas Links (sön - tor)
Dubai Hills (sön - tor)
Els Club (sön - ons)
Montgomerie (sön - tor)
15 195

  • Dubai Internationella flygplats 21 km
    Dubai Creek Golf Club 1 km
    The Els Golf Club 31 km
    Jumeirah Golf Estate 38 km

Lyxigt modernt boende vid Dubai Creek.
Det här är en lugn oas vid Dubai Creek Golf & Yacht Club, en idyllisk miljö för en golfsemester.

Park Hyatt Dubai Creek

Park Hyatt Dubai är ett modernt förstklassigt hotell i som är beläget vid stranden av Duabi Creek.

Rum

Här finns 223 rum varav 34 suiter. Alla erbjuder en fin utsikt över Dubai Creek från balkongen eller terrassen. Det finns gratis Wi-Fi på hotellet.

Restauranger

Att äta på Park Hyatt hotell är en upplevelse i sig. Kockar och sommeliers i världsklass använder lokalt framställda ingredienser för att tillverka enastående menyer. Noépe är belägen i hjärtat av den eleganta och pittoreska småbåtshamnen. Här njuter man förutom av maten även av en fantastisk panoramautsikt över viken. Thai Kitchen är känt för sin autentiska thailändska matlagning utarbetad av inhemska kockar. Brasserie du Park serverar hälsosamma rätter, som representerar de enkla men äkta smakerna från stranden av den parisiska rivieran. Vid Poolbaren kan du njuta av en mängd olika drycker och välja bland lite enklare rätter som serveras vid poolbaren eller på soldäcken som omger utomhuspoolen.

Spa & Wellness

Park Hyatt Dubai har en fantastisk 25-meters swimmingpool och fyra bubbelpooler, en i varje hörn och omges av grönskande tropiska trädgårdar.

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Dubai har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Förenade Arabemiraten

Dubai Creek Golf Club

En bana med fantastiska ondulerande fairways med avgränsningar av sjöar och palmer. En bana för alla att njuta av, även om den kräver viss noggranhet och strategi då många av greenerna erbjuder många vägar. Dubai Creek har vid flera tillfällen varit värd för PGA European Tour.
Fakta

The Els Club

Fairwaysen på denna bana drar verkligen nytta av den dramatiska topografin i området, vilket gör den mycket spännande och underhållande att spela. Med sina kuperade sluttningar i den inhemska ökenlandskapet är denna en fin links bana i klassisk stil.
Fakta

Jumeirah, Fire course

Fire course är Jumeiras Golf Estate andra bana, även den är en Greg Norman design. Banan slingar sig fram i ett böljande ökenlandskap. Den här vackra banan är inramad av en mängd noga utvalda vackra växter för att så naturligt som möjligt smälta in i landskapet. Norman utmanar golfaren med en stor variation på hålen i både längd och bredd, strategiskt placerade bunkrar och kluriga inspel.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Dubai Internationella flygplats 21 km