Golf i Dubai

Förenade arabemiraten

För en soldränkt golfresa med en av världens bästa stränder!

Efter drygt sex timmars resa befinner du dig i en helt ny värld – Förenade Arabemiraten bestående av 7 emirater. På några få år har destinationen etablerat sig som ett av de nya intressanta golfresemålen. Inte minst Race to Dubai har verkligen satt Förenade Arabemiraten på golfkartan.
Våra golfresor går till emiraten Dubai och Abu Dhabi som genomgått en explosionsartad utveckling de senaste årtiondena. Emiraten har förvandlats till supermoderna världsmetropoler med extrema byggnader, lyxig shopping, hänförande sevärdheter.

Resmål Förenade arabemiraten
Dubai, Park Hyatt
Dubai

Park Hyatt Dubai

En lugn golfoas vid Dubai Creek med ett lyxigt boende.

Park Hyatt Dubai
AbuDhabi, WestinGolfResort
Abu Dhabi

Westin Golf Resort

Med ett boende vid det femstjärniga Westin hotellet i direkt anslutning till Europa Tour banan Abu Dhabi Golf Club kan knappast förutsättningarna för en exceptionell golfresa vara bättre!

Westin Golf Resort
Park Hyatt Abu Dhabi
Abu Dhabi

Park Hyatt Abu Dhabi

Härligt boende vid världens vackraste stränder och granne med golfbanan!

Park Hyatt

Golf i Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten har varit med om en helt osannolik resa från ödsliga dynområden vid den Persiska vikens kust i slutet av 80 talet till den spännande golfdestination den är idag. 1988 togs de spadtagen för den första banan. Sand, passande gräs, massor av vatten, design av de allra bästa och världsberömda spelare som Nick Faldo, Ernie Els och Colin Montgomerie har varit receptet för att skapa Mellanösterns mest spektakulära banor.
Golfbanor i Förenade Arabemiraten
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta