Skjoldenæsholm Hotel

Golfpaket till Skjoldenæsholm
2 nätter i dubbelrum
frukost
2 x tvårättersmiddag
2 greenfee Old Course vardag
4 050
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 x tvårättersmiddagar
3 greenfee Old
6 050
Tillägg för spel på helg 75 kr på Old, Tillägg för spel på Trent Jones 75 kr vardag och 150 kr helg

  • Köpenhamn 57 km
    Roskilde 25 km
  • Skjoldnaesholm

Allt på ett ställe!
Det känns så nära, men ändå kopplar man av som om man vore långt bort från vardagen. Här har du allt på ett och samma ställe. Två golfbanor, vacker naturskön miljö och underbar mat.

Hotel Skjoldenæsholm

Hotellet ligger mitt på banan och här är det inte långt att ta bilen in till Roskilde för lite shopping och uteliv. Skjoldenæsholm kan spåras så långt tillbaka som till 1348, då denna vackra herrgård ägdes av Valdemar Atterdag. 1567 revs herrgården och det sägs att Frederik den II återanvände byggmaterialet för att bygga Frederiksborgs Slott i Hilleröd. Den nuvarande huvudbyggnaden byggdes upp igen 1662 av Müller.

Rum

Totalt 43 individuellt inredda rum. Alla rum är renoverade i sann herrgårdsstil. Alla rum har TV, telefon och eget badrum.

Restaurang

I restaurangen på Skjoldenæsholm är filosofin enkel – bra ingredienser som behandlats med respekt och inte minst perfektion. Skjoldenæsholm använder sig endast av lokala leverantörer och även sin egen trädgård med örter och andra delikatesser.

Aktiviteter

Det finns Bordtennis och Biljard som avkopplande aktiviteter. I närheten av Skjoldneasholm ligger den fina Roskilde Domkyrkan byggd i rött tegel och med maffiga koppar torn. Det är plats med en lång historia och härligger flera Danska kungligheter begravda.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Är du någon annan bana du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Danmark
Skjoldneasholm

Skjoldnaesholm GK Old Course

Med många stora sjöar, naturliga hinder, och mer än 50 bunkrar. Trent Jon Jr Course är inte bara en av Danmarks vackraste banor utan också en av de mest utmanande. Old Course är en mer kuperad bana som är omringad av skog och i ett med naturen. Det finns både smala och breda fairways, samt greener på låg och hög höjd. Oftast så går spelarna på dessa banor, men det finns även golfbil att hyra.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Köpenhamn 57 km
Roskilde 25 km