Simon Hotel Nybogaard

Golfpaket till Hotel Nybogaard och Simons GK
mån - tors

fre, lör sön och helgdag
1 natt i dubbelrum
frukost
1 x tvårättersmiddag
2 greenfee (Simons GK)
Bollar till rangen
2 295 2 795
2 nätter i dubbelrum frukost
2 x tvårättersmiddagar
2 greenfee (Simons GK)
Bollar till rangen

  • Helsingör 10 km
    Köpenhamn 37 km
  • Simon

En golfsemester kan vara nära!
Efter bara ett par minuter från färjan i Helsingör anländer du till den närmaste golfanläggningen i Danmark, Hotel Nybogaard med den fina Simons golfbana.

Hotell Nybogaard

Nybogaard är omgivet av Nordsjällands vackra naturområden med skog och stränder. Hotellet ligger placerat precis vid Simons 1 a greenen.

Rum

Hotell Nybogaard är ett charmigt hotell med 46 rum. Rummen skiljer sig åt, beroende på var de är placerade.

Restaurang

Restaurangen "The Albatross", finns vid klubbhuset. Det är här frukosten serveras under helgerna övriga dagar kommer frukosten till rummet.
Här finns en trevlig bar med en engelsk atmosfär där kan man njuta av en välförtjänt öl efter rundan. Vid Lakeside restaurangen kan man njuta av en god måltid med utsikt över banan och Ladehøjsø.
Simons är golf! Hela anläggningen andas golf, 27 härliga golfhål, par 3 banan och en bra range. Direkt vid hotellet finns även ett puttområde NybogaardPrecis intill Simons ligger det kända det internationellt kända Fredensborgs slott och man bör inte missa det berömda Louisiana Museum of Modern Art.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Är du någon annan bana du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Danmark
Simons Golf

Simons GK

Simons golfbana är betraktad som en av de bästa i Norden. Här finns 27 hål. Man har investerat i det bästa tänkbara dräneringssystemet som möjliggör spel på banan med sommargreener och tees hela året.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Helsingör 10 km
Köpenhamn 37 km