Maribo Söpark

Golfpaket till Lolland, Hotel Söpark
2 nätter i dubbelrum
frukost
1 x middag
3 greenfee
2 695

3 nätter i dubbelrum
frukost
1 x middag
3 greenfee
3 350
Middagen är buffé under sommaren annars en tvårätters.

 • Helsingör 185 km
  Köpenhamn 147 km
  Rödby 18 km
  GOLFBANOR
  Maribo Sö2 km
  Falster GK 38 km
  Storströmmen GK 31 km
  Marielyst GK 40 km
  Halsted 21 km
 • MariboSö Park

Upptäck golf på Lolland!
Här bor du i den trevliga danska köpstaden Maribo på Danmarks 4e största ö Lolland. Vill du testa många olika golfbanor är det här ett bra alternativ!

Hotel Søpark


Det här är ett centralt beläget 3* hotell som angränsar mot den fina naturparken och Maribosjöarna som ligger på baksidan av hotellet. Här har man gångavstånd till centrum och närmast golfbanan ligger bara ett par minuter från hotellet.

Rum

Hotellet är byggt så att de flesta av de 109 rummen har balkonger med enastående sjöutsikt. Den nyare och modernare utbygganden av hotellet färdigställdes 2003 och har utsikt inåt staden. Alla rum har telefon, kabel eller trådlöst Internet, 32 platt-TV och badrum. Alla rum med dubbelsäng är ordnade så att de kan separeras. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restauranger

Här äter du gott på Restaurang Swan som har en härlig utsikt över sjön. På a La carte menyn kan man hitta det mesta man är sugen på både lättare rätter som sallader och burgare till rejäla kött och fiskrätter. I våra färdiga golfpaket ingår middagar. Här finns en härlig terass där man när vädret tillåter kan njuta av en god middag.

Maribo är en trevlig, livlig dansk handelsstad med mycket butiker, restauranger och cafeer.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Är du någon annan bana du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Danmark
Falster

Falster GK

En välhållen, välskött skogsbana med breda fairways, stora bokskogar och sjöar. Här finns inga störande element – bara lugn. Banan rankas som en av Danmarks 10 bästa golfbanor.
Fakta
Stroströmmen GK

Storströmmens GK

Banan som grundades 1969 ligger i ett naturskönt område i utkanten av Nyköbing Falster. Det är en omväxlande bana som ligger i en kuperad terräng gränsande till skog längs hela banan.
Fakta
Marielyst GK

Marielyst GK

Golfbanan som grundades 1996 ligger beläget på södra delen av Falster. Banan har en blandning av både något öppna hål samt hål med skogskaraktär. Det är en relativt flack bana med en trevlig layout. Här finns en hel del naturliga vattenhinder.
Fakta
Maribo Sø

Maribo Sø

Golfbanan ligger i ett naturskönt något kuperat område bara 2 km från centrum. Flera av hålen går längs med den vackra Maribo Søndersø.
Fakta
Vestlollands GK

Halsted Kloster GK

Det här är en trevlig och omväxlande parkbana där fairways kantas av uppvuxna träd. Här ingår heldags greenfee
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Helsingör 185 km
Köpenhamn 147 km
Rödby 18 km
GOLFBANOR
Maribo Sö2 km
Falster GK 38 km
Storströmmen GK 31 km
Marielyst GK 40 km
Halsted 21 km