Himmerland Golf & Spa Resort

Golfpaket till Himmerland ankomst
mån - tors
ankomst
fre och lör
2 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (2 x Garia, 1 X Backtee)
3 350 3 850
2 nätter i 3 pers stuga kat 2
frukost
3 greenfee (2 x Garia, 1 X Backtee)
Sängkläder
3 250 3 550
Samma paket som ovan 4 personer i stuga 2 995 3 295
Samma paket som ovan 6 personer i stuga 2 895 3 195

  • Fredrikshavn 118 km
    Grenå 131 km
    Aalborg 20 km
    Helsingör 445 km
    Köpenhamn 410 km

Lillsemester till Danmark Så enkelt, men ändå komma iväg utomla
nds det är Golf i Danmark. Lite som hemma men ändå inte. Himmerland på nord Jylland ligger lättillgängligt med färjan från Göteborg eller Varberg eller från södra Sverige via broarna.

Himmerland Golf & Country Club

Himmerland är en komplett golfanläggning vackert belägen sydväst om Aalborg. Här finns två fina 18-hålsbanor samt en trevlig 9 hålsbana. Här bor du i direkt anslutning till golfbanorna i de stugor med möjlighet till självhushåll eller på hotellet. Det finns fritt WiFi på Resorten.

Stuga

Stugorna som finns med 4 - 6 bäddar är välutrustade och har allt som krävs för självhushåll. Man bör tänka på att till stugorna får man själv ta med sängkläder.

Himmerland Resort Hotel

Hotellet har 60 ljusa och moderna rum som har en fin utsikt mot en omgivande naturen.

Restaurang

På anläggningen finns det är tre trevliga restauranger "Restaurangen" som serverar à la carte meny baserad på klassiska rätter. Brasseriet / terrass serverar goda luncher och snacks. Bowling Café som har traditionella bowling kvällsmåltid.

Aktiviteter

För boende med golfpaket så ingår fritt inträde till bad och gym. Njut av en avkopplande spa stund i den nya Wellness avdelningen, Nordic Spa Himmerland. Bowling, eller äventyrsgolf är även andra aktiviteter man kan ägna sig åt förutom golfen.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Är du någon annan bana du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Danmark
Backtee Himmerland

Backtee Course

Det här är en påkostad mästerskapsbana byggd för European Tour. Banan är vackert belägen i karakteristiska landskapet och det finns gott om utrymme mellan hålen, vilket skapar en underbar naturupplevelse. Banan passar alla typer av spelare då man kan välja mellan 5 olika tees. Mycket av spelutmaningen ligger i de strategiskt placerade bunkrarna
Fakta
Garia Himmerland

Garia Course

Garia Course är den äldsta av Himmerlands banor. Det är en vacker uppvuxen parkbanan med naturliga vattenhinder. Trots att den är lite kortare, par 69 kräver det ett strategiskt spel inte minst utmanande inspel mot de ondulerade greenerna.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Fredrikshavn 118 km
Grenå 131 km
Aalborg 20 km
Helsingör 445 km
Köpenhamn 410 km