Capital Coast

sol och strand

 • Paphos flygplats  19,6 km
  Lanarca flygplats 155 km
  Minthis Hill 14,5 km
  Aphrodite Hills 25,6 km
  Elea Golf Resort 13 km
  Capital coast

Solsäkert golfparadis!
Med en hänförande utsikt över det azurblå vattnet i Medelhavet bor du bekvämt i Capital Coasts fina lägenheter. Här njuter man av solsken året runt, långa sandstränder, steniga vikar och kristallklart varmt Medelhav.

Capital Coast

Capital Coast är belägen mellan den gamla hamnen i Paphos och de vackra sandstränderna i Coral Bay nära den historiska Tombs of the Kings. Det är 155 km till Larnacas flygplats resp 33 km till Pafos flygplats.

Lägenheter

Lägenheterna har rymliga sovrum, de flesta av har havsutsikt över den privata stranden. Det finns WiFi på hotellet. Hotellet är byggt 2008 och håller en mycket bra klass. Lägenheterna är bra utrustade och fungerar för självhushåll.

Restauranger

Hotellet erbjuder olika typer av pension från självhushåll till all inclusive. Här finns en a la carte restaurang, vid poolbaren kan man njuta av drinkar och snacks under solen. Flera kvällar i vecka anordnas live underhållning.

Spa & Wellness

Här finns ett modernt välutrustat Spa, stor elegant utomhus pool, hälsoklubb med en uppvärmd inomhuspool. På hälsoklubben finns en aerobics studio. Capital CoastHotellet har ett härligt läge intill stranden som bra utbud av vattensporter.
Golfpaket till Capital Coast Resort & Spa 1/1-15/2
1/6-15/9
16/2-31/5
16/9-30/11
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
2 x 18 hål Minthis Hill

2 x 18 hål Elea Transfer till och från Pafos flygplats och banorna
10 650 11 750
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Cypern

Minthis Hill

Banan ligger vackert belägen på historiska marker i kullarna i Tsada i utkanten av Pafos. Tidigare hette banan just Tsada Golf, efter en omfattande renovering bytte man namn på banan till Minthis Hills. Det är en vacker, omväxlande parkbana med enastående vyer från höjd av 550 meter över havet. De relativt smala fairways kantas av galma knotiga olivträd, vinrankor och mandelträd. Det finns ett träningsområde för med range, putting green och pitching område.
Fakta

Elea Golf Resort

Det här är en utmanande mästerskapsbana designade av Nick Faldo. Banan är vackert belägen i en sluttningen mot söder med en fantastisk havsutsikt. Banan är omväxlande och har stora ondulerade greener, samtliga har byggts för att USGA riktlinjerna. På alla hål utom tre finns fint utformade och strategiskt placerade bunkrar.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta