Aphrodite Hills

spaGrupprabatt

  • Paphos flygplats 16 km
    Lanarca flygplats 110 km
    Aphrodite Hills 0 km
    Minthis Hill km
    Elea Golf Resort km

Det lyxiga 5-stjärniga Aphrodite Hills Hotel by Atlantica, är unikt och sceniskt beläget på en platå med utsikt över den afrikanska legendariska födelseplatsen för den grekiska gudinnan av kärlek, mitt i de glittrande blåa vågorna i Medelhavet.

Aphrodite Hills

Aphrodite Hills Resort är en elegant 5-stjärnig Resort som har ett naturskönt läge på en höjd ovanför kuststaden Paphos på sydvästra Cypern i ett område som är känt med cypriotisk kultur, mytologi och tradition.
Här har man ett bra läge till golf med en bana som ligger på anläggningen, det är nära till fina sandstränder och Pafos som finns med på UNESCO´s världsarvlista som lockar med kultur, trevliga restaurangerna och charmiga gränder.

Det lyxiga 5-stjärniga Aphrodite Hills Hotel by Atlantica är det första i sitt slag på Cypern kombinerar klassiskt elegans med moderna faciliteter. Den perfekta tillflyktsorten för dem som bara vill koppla av, liksom för golfare och sportentusiaster som vill förbättra sin swing eller backhand.

Hotellet har 290 rum och sviter runt de vackra trädgårdarna. Alla rum har balkong eller terrass, badrum med separat badkar och dusch, värdeskåp, minibar, satellit-TV, a/c och gratis wifi.

Golfpaket till Aphrodite Hills 1/10-15/10 16/10-31/10
7 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål Aphrodite Hills
2 x 18 hål välj Secret Valley, Elea eller Minthis Hill
11 750 10 895 FLER PRISER INOM KORT
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Cypern

Aphrodite Hills

Banan har utsikt över den plats där Afrodite, kärlekens gudinna, sägs ha uppstått ur havet. Kan man slita sig från den vackra utsikten kan man njuta av ett golfspel på en varierande golfbana. Det är en mix av utmanande bunkrar, välskötta fairways och generösa greener. Banan har på två platåer som åtskiljs av en dramatisk ravin.
Fakta

Minthis Hill

Banan ligger vackert belägen på historiska marker i kullarna i Tsada i utkanten av Pafos. Tidigare hette banan just Tsada Golf, efter en omfattande renovering bytte man namn på banan till Minthis Hills. Det är en vacker, omväxlande parkbana med enastående vyer från höjd av 550 meter över havet. De relativt smala fairways kantas av galma knotiga olivträd, vinrankor och mandelträd. Det finns ett träningsområde för med range, putting green och pitching område.
Fakta
Secret Valley

Secret Valley

Det här är en mogen vacker parkbanan som betraktas som en av öns mest utmanande 18-håls golfbanor. Ryder Cup-kaptenen, vinnaren av British Open och US Open -Tony Jacklin har skapat en banan som utmanar dina golffärdigheter, med det finns hela 6 olika tees så den kan passa alla. Banan går igenom en dalgång omgiven av ett naturlandskap, med lokala cypriotiska växter och historiska bergformationer.
Fakta

Elea Golf Resort

Det här är en utmanande mästerskapsbana designade av Nick Faldo. Banan är vackert belägen i en sluttningen mot söder med en fantastisk havsutsikt. Banan är omväxlande och har stora ondulerade greener, samtliga har byggts för att USGA riktlinjerna. På alla hål utom tre finns fint utformade och strategiskt placerade bunkrar.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta