Lighthouse Resort


  • Black Sea Rama: 2 km
    Thracian Clifss: 6 km
    Varna Airport: 36 km
  • Lighthouse Resort

Spektakulärt läge i Bulgarien
Njut av ett lyxigt boende och golf i världsklass med ett spektakulärt läge på klipporna med utsikt över Svarta Havet.

Lighthouse Resort

Det här är en femstjärnig golfanläggning granne med tre av av Europas finaste banor, Thracian Cliffs, BlackSeaRama designad av Gary Player och Resortens egna bana som är designad av Ryder Cup kapten Ian Woosnam. Detta är verkligen en golfares paradis! 45 minuter från Varnas flygplats.

Rum

Det fem stjärniga hotellet har 156 rymliga (minst 33 kvadratmeter) elegant och lyxigt inredda rum. De är välutrustade med moderna bekvämligheter rymliga badrum med separat duschkabin, badkar, badrockar, minibar, värdeförvaringsskåp. På rummet finns luftkonditionering, Satellit-TV, ,Hårtork, Trådlöst internet. Alla rummen har en fantastisk utsikt över den stora poolen, havet och golfbanan.

Restauranger

Vid resorten äter man mycket gott, The Lighthouse Hotel erbjuder ett urval av lyxiga och lugna restauranger och barer, både formella och informella samt 24 h room service och privata måltider på rummet. Vid klubbhuset finns ytterligare två restauranger som erbjuder traditionella och internationella rätter. Alla restauranger på anläggningen har en vacker utsikt över havet eller golfbanan.

Spa & Wellness

Här finns ett 3 000 kvadratmeter stort Spa & Fitnesscenter. Det innehåller inom och utomhus pooler, behandlingsrum, välutrustat gym, bastu och ångbad, frisör, manikyr och pedikyr och relaxavdelning. Till Lighthouse Resorten ingår även en exklusiv privat strand. Efter en aktiv dag på golfbanan, kan man njuta av solnedgången från de vackra terrasserna med en vidsträckt utsikt över Svarta havet, golfbana och naturen.
Golfpaket till Lighthouse MED FLYG 4/4-9/5
12/9-24/10
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 middagar
transfer flygplats - hotell
4 greenfee (3 x Lighthouse, 1 Blacksearama)
Flyg Stockholm eller Köpenhamn- Varna T&R inkl golfbag och resväska
10 750
Golfpaket till Lighthouse UTAN FLYG 22/3-15/4 16/4-14/5
14/10-2/11
15/5-13/6
12/7-18/8
15/9-13/10
14/6-11/7
19/8-14/9
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Frigolf på Lighthouse
transfer flygplats - hotell
5 650 6 550 6 895 6 350
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Bulgarien

Lighthouse

Det här är en spektakulär mästerskaps banan designad av den kände ex Ryder Cup-kapten - Ian Woosnam. Det är en av de mest utmanande bland golfbanorna i Cape Kaliakra. Det är en varierade linksbana att spela som karaktäriseras av de storslagna vyerna över Svarta havet. Banan har stora konstgjorda sjöar strategiskt placerade bunkrar.
Fakta

Blacksearama

Banan ligger 200 meter över havet med en magnifik havsutsikt. Banan är den första mästerskaps signatur golfbanan i Bulgarien. Det är en utmanande och varierande banan som går genom en platt terräng. den karaktäriseras av de stora greenerna och vinden kan vara en extra utmaning.
Fakta

Avstånd
Black Sea Rama: 2 km
Thracian Clifss: 6 km
Varna Airport: 36 km