Golf joy Academy

Golf Joy Academy

Utveckla din golf med Golf Joy Academy som består av några av Sveriges mest erfarna och kunniga golftränare med lång erfarenhet av såväl nybörjare som elitspelare. Vi har samtliga varit verksamma som PGA pros i 30 år och har högsta PGA status (M5). Golfskolor utomlands har vi arrangerat sedan 1990 så det har blivit en hel del kunskap och erfarenheter som samlat på oss under dessa år.

Kommande golfskolor

Vår målsättning är att du som elev/gäst ska känna dig väl omhändertagna hela vägen. Naturligtvis finns vi där för dig på träningen, men vi är även din reseledare som ordnar med allt annat runtomkring, så som transfer, aftergolf, gemensamma middagar mm.
Genom åren har vi haft nöjet att få ha flera hundra personer som deltagare på våra golfskolor. Den goda stämningen och gemenskapen som vi har i grupperna har gjort att vi har många nöjda kunder som väljer att åka med oss år efter år.
Håll gärna koll här med våra kommande golfskolor, välkommen att följa med oss!

Golfskolor med Golf Joy Academy

Grekland, Costa Navarino13 - 20 mars 2021 från Stockholm
29 mars - 5 april 2021 Från köpenhamn

Starta upp golfsäsongen på den fantastiska golfanläggningen Costa Navarino i Grekland med Golf Joy Academy. Golfskolan omfattar totalt nio timmar träning, fördelat på tre dagar. Under veckan kommer du att kunna förbättra alla delar av ditt golfspel.
>läs mer

Golfskolor med Golf Joy Academy

PORTUGAL, SESIMBRA 6- 13 april 2021

Följ med Golf Joy Academy till Portugal och uppskattade Sesimbra strax utanför Lissabon. Det blir en härlig golfvecka där vi under tre träningsdagar och fem rundor golf hinner utveckla din golf.
>läs merDet är vi som är tränarna

 • GolfJoyAcademy
 • Halmstad GK
 • M5
 • 0708-584154
 • Henrik.staff@hgk.se

Henrik Staff

Jag jobbar som Headpro på Halmstad GK i Tylösand och varit på klubben sedan 1994. Jag och min familj stortrivs i sommarstaden Halmstad, en stad som erbjuder mycket samt närheten till havet, i och för sig så är jag ingen badfantast men ändå!
Jag älskar mitt jobb som instruktör och började 1987 som 17 årig assistent i Leksand för att sedan flytta till Skåne och Bosjökloster. Under åren som gått har jag hela tiden vidareutbildat mig genom PGA och har i dag högsta PGA-statusen, M5.
I grunden är det själva spelet som lockat mig in i golfbranschen. Efter ett tamt försök på den Skandinaviska Touren några år insåg jag att jag nog gjorde mig bäst som tränare trots allt.
Jag hör ofta påståendet att det måste vara roligt att jobba med elitspelarna som alltid slår perfekta slag, men i själva verket så har inte resultatet av golfslaget så stor inverkan på mig utan det är mer reaktionen från eleven som ger mig energi. En ny golfare uttrycker ofta mer glädje över ett bra slag än elitspelaren och att se någon bli glad över ett lyckat slag är underbart.!

 • GolfJoyAcademy
 • Holms GK
 • Telefon: 0708-584152
 • golfuffe@gmail.com

Uffe Pettersson

Jag bor i Halmstad, är gift och i vår familj har sammanlagt 4 barn. Ursprungligen kommer jag från Leksand och naturligtvis har jag spelat ishockey och denna karriär avslutade jag i Oskarshamn. Mitt idrottsintresse har alltid varit stort och jag har provat på en massa olika sporter. Bla baseboll där jag även varit delaktig i ett SM guld.

Golf började jag med när jag var 18 år och jag har varit PGA-tränare sedan 1989. Jag arbetade först 2 år på Haverdals GK som assistent för att 1990 flytta till Holms GK där jag fortfarande är kvar. Min största golfmerit är att jag vunnit Halmstadmästaren på -9 över 36 hål. Lägsta tävlingsrundan är 64(-8). Genom åren har jag vidarutbildat mig hos olika ”gurus” och gått på mängder av kurser och jag har PGAs högsta status M5. Jag har även varit väldigt aktiv i PGA genom olika kommittéer och styrelser.

Jag brinner verkligen för att lära folk att spela golf och har genom åren utbildat ca 3500 nybörjare. Naturligtvis tränar jag spelare på alla nivåer och tycker att det är lika glädjande att hjälpa såväl elitspelare som de med högre hcp. Golfresor utomlands har jag arbetat med sedan 1990 och har hunnit med att samarbeta med en mängd olika resebolag. Genom åren har jag varit med och arrangerat ca 150 golfresor till olika platser runt omkring i världen. Mitt favoritland är Thailand och där har jag tillbringat många vinterveckor och jag älskar att komma till Springfield Golf Club i Hua Hin där jag också är medlem.

 • GolfJoyAcademy
 • Haverdals GK
 • 0708-584003
 • info@custom-fitting.se

Anders Israelsson

Jag heter Anders Israelsson och är 52 år jag är gift med Annica och har två söner, jag har arbetat som golfpro sedan 1983, sedan 1989 har jag varit på Haverdals GK strax utanför Halmstad. Det som kännetecknar mig som tränare är att jag alltid sätter eleven i fokus och arbetar med de förutsättningar som eleven har, alla är unika och det är nog det som gör arbetet som tränare så omväxlande och roligt. Jag tror att utveckling är viktigt både för elev och tränare, det är det som skapar glädjen i spelet.

Lite " highlites" i min karriär.

Mellan 1996- 2000 var jag med och startade landslaget för funktionshindrade och var förbundskapten under dessa år. Sedan 2006 har jag av Golf Digest ansetts som en av Sveriges Top 25 golftränare. Har högsta kategori i PGA Sveriges rankingsystem (M5)
Golfresor har jag arbetat med i 20 år och jag fullkomligt älskar att komma till nya ställen och träffa massor av entusiatiska golfare. I Europa är mitt favoritställe Sesimbra, Portugal, golf och skaldjur är en passion jag har och där finns det gott om båda.