Rotana Saadiyat Beach

Golfpaket till Rotana Saadiyat Beach
7 nätter i dubbelrum
Frukost,
5 greenfee
Kontakta oss för pris

 • Dubai Internationella flygplats 141 km
  Abu Dhabi flygplats 43 km

  Abu Dhabi Mall 10 km
  Saadiyat Golf Club 0 km
  Yas Links 22 km
  Abu Dhabi Golf Club 40 km

Drömläge vid Saadiyat Beach

Här bor du vid det splitternya hotellet vid en av världens vackraste stränder med azurblått hav gnistrande vit sand, granne med den underbara Saadiyat banan.

Saadiyat Rotana Resort


Här bor du vid det splitternya hotellet vid en av världens vackraste stränder med azurblått hav gnistrande vit sand, granne med den underbara Saadiat banan. Vi hade förmånen att få kolla in hotellet redan innan det stod färdigt. Det har ett unikt läge vid den vackra stranden i Saadiat intill Gary Player banan. Hotellet är mycket ljust med stora fönster som släpper in mängder av naturligt ljus. Generösa ytor och genomgående en vacker design. Det här är en ett perfekt val om du vill varva avkoppling vid strandkanten med golfen.

Rum

Hotellet har 340 smakfullt inredda och rymliga rum, alla med balkong, luftkonditionering, WiFi, kabel-TV, minibar och värdeskåp.

Restauranger

Här finns fyra olika restauranger som erbjuder stor variation av väl utvalda rätter från alla världens hörn. Det finns även flera trevliga barer att avsluta dagen i.

Spa & Wellness

Här finns alla förutsättningar för en aktiv semester eller om man bara vill koppla av längs poolkanten. I det välutrustde gymmet finns bra träningsutrustning med de senaste maskinerna.
Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf Club består av 18-hål förstklassig mästerskapsbana samt en 9-hålsslinga som är elupplyst. Då temperaturen kan bli riktigt hög så är det en bra möjlighet att kunna spela på kvällen i en behagligare temperatur. Det är svårt att föreställa sig att den här frodiga golfbanan med stor mängd träd, blommor och palmer som kantar perfekta fairways och flera generösa vattenhinder är utformad i ett ökenlandskap. Här vid Abu Dhabi Golf Club spelas PGA European sedan flera år tillbaka i tiden. Banan har en utmärkt finish från tee boxar, fairway och utmärkta greener. Det är en härlig golfupplevelse oavsett om du är Tour spelare som amatörgolfare. Här vid golfanläggningen finns även ett stort träningsområde som är kvällsupplyst.
Saadiat Beach Golf Club

Saadiat Beach Golf Club

Saadiyat Beach Golf Club är belägen längs med Persiska Viken. Den här mästerskapsbanan är designad av Gary Player, den slingrar sig mellan saltvattenlaguner och böljande sanddynor. Banan är skapad med stor hänsyn till den omgivande miljön och i enlighet med strikta miljömässiga riktlinjer. Resultatet är att banan smälter in landskapet, ruffen består av stora wasteland-områden och banan har många bunkrar. Som golfare kommer man väldigt nära lokala vilda djur i området som bergsgazeller och de skyddade hawksbillsköldpaddorna.
Yas Links

Yas Links

Det här är betraktad som den bästa banan i Abu Dhabi och en banan man bara måste spela. Kyle Philips har varit med från starten och haft fria händer med utformningen av banan, han har ju skapat flera ikonbanor och det här är ännu en riktig pärla! Det är en härlig linksbanan med alla de klassiska elementen man förväntar sig av en banan av den här kalibern och allt med en riktigt fin finish. Det finns även en 9 håls Academy bana och stort träningsområde vid klubben.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Dubai Internationella flygplats 141 km
Abu Dhabi flygplats 43 km

Abu Dhabi Mall 10 km
Saadiat Golf Club 0 km
Yas Links 22 km
Abu Dhabi Golf Club 40 km