Park Hyatt Abu Dhabi

Golfpaket till Park Hyatt Abu Dhabi 1/10- 31/5 2019
7 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål Saadiat Golf Club(1 vardag, 1 helg)
1 x 18 hål Abu Dhabi (vardag) 1 x 18 hål Yas Links (vardag)
kontakta oss för pris
Tips! Kombinationspaket Park Hyatt Abu Dhabi och Dubai
4 + 3 nätter i dubbelrum Park Hyatt Dubai och Abu Dhabi
Frukost
4 x 18 hål hål välj mellan
1 x 18 hål Saadiat Golf Club (sön - ons)
1 x 18 hål Abu Dhabi (sön - ons)
1 x 18 hål Yas Links (sön - tor)
1 x 18 hål Dubai Hills (sön - tor)
1 x 18 hål Els Club (sön - ons)
1 x 18 hål Montgomerie (sön - tor)
Kontakta oss för pris

 • Dubai Internationella flygplats 141 km
  Abu Dhabi flygplats 43 km

  Abu Dhabi Mall 10 km
  Saadiyat Golf Club 0 km
  Yas Links 22 km
  Abu Dhabi Golf Club 40 km

Drömläge vid Saadiyat Beach

Här bor du vid det bekväma hotellet vid en av världens vackraste stränder med azurblått hav gnistrande vit sand, granne med den underbara Saadiyat banan.

Park Hyatt


Park Hyatt är beläget på paradisön Saadiyat. Här bor du 5* med Arabiska havet och den orörda stranden för dina fötter, och intill hotellet finns Gary Player banan Saadiyat Beach Golf Club.

Rum

Hotellet ligger utspritt mellan pooler, palmer och soldäck. De har 306 rymliga rum, de minsta mäter 50 kvm. Alla rummen har egen balkong och lyxiga badrum.

Restauranger

Njut av mat från både Mellanöstern och Medelhavet på vid restaurangerna, Park Bar & Grill och The Café. Här vid hotellet hittar man även en av de bästa barerna i Abu Dhabi vid Beach House Rooftop som har panoramautsikt över stranden Saadiyat och den vackra trädgården.

Spa & Wellness

Här finns alla förutsättningar för en aktiv semester eller om man bara vill koppla av hotellets härliga Spa. Atarima Spa har nio stora spa-behandlingsrum.
Fitnesscentret på Park Hyatt Abu Dhabi har en 25 meter lång utomhuspool samt en upplyst tennisbana och ett högteknologiskt gym med den senaste sofistiskt utformade utrustningen av Lifefitness ™ för att garantera optimala träningsresultat och fysisk välbefinnande.
Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf Club består av 18-hål förstklassig mästerskapsbana samt en 9-hålsslinga som är elupplyst. Det är svårt att föreställa sig att den här frodiga golfbanan med stor mängd träd, blommor och palmer som kantar perfekta fairways och flera generösa vattenhinder är utformad i ett ökenlandskap. Här vid Abu Dhabi Golf Club spelas PGA European sedan flera år tillbaka i tiden. Banan har en utmärkt finish från tee boxar, fairway och utmärkta greener. Det är en härlig golfupplevelse oavsett om du är Tour spelare som amatörgolfare.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Dubai Internationella flygplats 141 km
Abu Dhabi flygplats 43 km

Abu Dhabi Mall 10 km
Saadiat Golf Club 0 km
Yas Links 22 km
Abu Dhabi Golf Club 40 km