Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
Steigenberger Treudelberg 1/9-31/10 1/11-31/3
3 nätter i dubbelrum
frukost
2 greenfee (Treudelberg)
Fri tillgång till Country Club med pool, bastu och fitness center
ankomst måndag - torsdag
3 595 3 595
3 nätter i dubbelrum
frukost
2 greenfee (Treudelberg)
Fri tillgång till Country Club med pool, bastu och fitness center
ankomst fredag-söndag
3 395 3 250

Hamburg city tax tillkommer och betalas av kunden på plats.

footballtravel
Tips! kombinera din golfresa med en Bundesliga match.
Vi hjälper gärna till med planering och biljetter För aktuella matcher se www.footballtravel.se

  • 4 stjärnor
  • 225

  • Hamburg City 16 km
    Puttgarden färjeläge 198 km
    Hamburg-Fuhlsbüttel flygplats 9 km
  • Treudelberg

Golfweekend med storstadspuls i Hamburg
Kombinera din golfresa till fina Treudelberg med Hamburgs utbud av shopping, museer, nöjesliv och inte minst fotboll i Bundesliga.

Steigenberger Hotel Treudelberg

Det här är en modern golfanläggning belägen en kvart från Hamburgs flygplats och Hamburg city. Trots sin närhet till Hamburg dominerar här en lantlig charm och avslappnad atmosfär. Här kombinerar du lugnet vid Treudelbergs golfanläggningen som ligger vid det stora naturreservat Alstertal med Hamburgs storstadpuls. Det här är en modern golfanläggning med 27 hål belägen en kvart från Hamburgs flygplats och Hamburg city.

Rum

Hotellet har 225 moderna, rymliga och mycket bekväma rum. På hotellet finns gott om faciliteter för en riktigt skön semester. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restaurang

Här finns två trevliga restauranger och på promenadavstånd finns ytterligare ett litet utbud av restauranger. Hotellet har trevliga sällskapsutrymmen där man även kan inta eftermiddags fika.
Som gäst har man fri tillgång till det härliga Spaet med inomhuspool och bastu. Det finns ett bra gym med dagligt program med gruppträningar.
Hamburg kan stolsera med den fina, imponerande Imtech Arenan som rymmer ca 57 000 åskådare och det brukar vara fullsatt på HSVs matcher. HSV är den enda klubben i Tyskland som alltid har spelat i Bundesligan sedan serien infördes 1963. Har du inte varit på en fotbollsmatch i Tyskland blir du nog förvånad över vilken folkfest det är! Hamburg en pulseraden stad som har mycket mer än fotboll i toppklass att bjuda på. Utbudet av shopping, restauranger och nöjen gör ingen besviken.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland
Treudelberg golf

GC Treudelberg

Treudelberg har 27 hål uppdelat på tre 9 håls slingor. Den nyaste slingan har en spännande layout med en klassisk ö green. Banan ligger vackert i ett flackt parklandskap i anslutning till Alstertal naturreservat. Det är en utmanande bana som passar de flesta golfare. Här finns en hel del bunkrar och vattenhinder.
Fakta

Saker att göra

Det finns mycket att se och uppleva i Schleswig-Holstein regionen.

Bordershop

Border Shop

Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen. Tänk på att växla till Euro då vissa butiker och restauranger inte tar kort. (Ex lågpriskedjan Aldi)

Fotboll

Kombinera din golfresa med en match på den imponerande Imteck arenan! Vi hjälper gärna till med planering och biljetter, för aktuella matcher se www.footballtravel.se

Golfresa

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.