Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Golfpaket till Flair-Landhotel Strengliner Mühle
2 nätter i dubbelrum
frukost
2 x trerättersmiddagar
1 x 18 hål Waldshagen
1 x 18 hål Segeberg
2 750
Samma paket som ovan i enkelrum 2 950
3 nätter i dubbelrum
frukost
2 x trerättersmiddagar
1 x 18 hål Waldshagen
1 x 18 hål Segeberg
3 350
Samma paket som ovan i enkelrum 3 695
 • 3 stjärnor
 • 40

 • Puttgarden 89 km
  Lübeck 26 km
  Flygplats
  Hamburg (Lübeck) 40 km
  Rostock 145 km
  Golfbanor
  GC Segeberg 8 km
  GC Gut Waldshagen 21 km
  Golfanlage Timmendorfer Strand 28 km
  Lübeck - Travemünder GC 36 km
  GC Brodauer Mühle 38 km G & CC
  Hohwachter Bucht 53 km
  GC Fehmarn 86 km

Fina golfbanor, god mat och lantlig charm!

Med ett chamigt boende vid det uppskattade Flair-Landhotel Strengliner har du en bra utgångspunkt att upptäcka Schleswig Holsteins fina golfbanor och även nära till Lübeck.

Hotel Strengliner Mühle

Strenglier Mühle är ett gästvänligt familjedrivet hotellär belägen i en lantlig miljö i hjärtat av Schleswig Holstein bara 20 minuter från Lübeck. Det har varit en populär destination år efter år. Våra gäster uppskattar mest lugnet, goda maten, den rustika charmen och det gästvänliga mottagandet på Strengliner. Under åren har hotellet moderniserats utan att förlora den gamla charmen.

Rum

Det finns 40 rymliga och fräscha rum som är inredda i en rustik tysk stil.

Restaurang

På Strengliner äter man gott i en trevlig miljö. Restaurangen har en meny med stort urval av rätter, det är vällagat och rikliga portioner.
Efter en golfrunda kan det vara skönt att koppla av i bastun och möjlighet att få skönhetsbehandlingar och massage.
Golfclub Fehmarn

Golfclub Fehmarn

Golfbanan har ett unikt läge precis vid stranden på ön Fehmarn som även kallas solens ö tackvare 1900 soltimmar om året. Det är en platt, öppen linksbana där man har en underbar utsikt över Östersjön och Burger Binnensee. Golfbanan är en rolig spelutmaning för både den avancerade spelaren och nybörjaren. Golfbanan kan väljas i våra golfpaket till norra Tyskland
Hohwachter Bucht

G&CC Hohwachter Bucht

27-håls anläggning som ligger inbäddad i det typiska Holsteinska landskapet med utsikt över en stor insjö och Östersjön. Strategiskt placerade bunkrar, intressanta vattenhinder och greener garanterar en omväxlande golfrunda. Här finns bra träningsmöjligheter med en speciell Golfodrom.
Golfclub Brodauer Mühle

Golfclub Brodauer Mühle

En omväxlande parkbana där de första hålen är flacka. Därefter ändrar banan drastiskt karaktär och blir kuperad med hänförande utsikt över landskapet. Det är en bana där man tjänar på att vara strategisk och den blir betydligt enklare att spela den andra gången!
Golfbanan kan väljas i våra golfpaket till norra Tyskland.
Grömitz GC

Grömitz

Det här är en trevlig golfklubb belägen vid den lilla orten Grömitz. Här finns dels en 18-håls mästerskapsbana samt en lite kortare 9-hålsbana. Banan ligger vackert med utsikt över Östersjön. Det är en parkbana som uppskattas av både hög och låghandikappare. Här vid Grömitz finns även ett träningsområde med driving range med integrerad pitching och chipping green och en putting green.

Seeschlösschen Timmendorfer Strand

En förstklassig golfanläggning, grundad i mitten av 70-talet. Banan är ritad av Bernhard von Limburger och ligger vid kuststaden Timmendorfer Strand. Flera större mästerskap har spelats på golfanläggningen. Det är en uppvuxen parkbana med ett mycket trevligt klubbhus.

Lübeck-Travemünder GK

Golfbanan är Tysklands näst äldsta grundad 1921 av engelsmännen efter första världskriget. Travemünde golfbana har 27 hål. Banan går genom ett växlande landskap med flera hål, som har en vacker utsikt mot havet. Banan har en trevlig layout, strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder gör banan till en mycket trevlig golfupplevelse!

Golfclub Segeberg

Banan ligger belägen i ett frodigt böljande landskap i hjärtat av Schleswig Holstein. Det är en trevlig och relativt lång parkbana i lätt kuperade terräng som har några utmanande vattenhinder. Banans layout inbjuder till spel på alla nivåer för såväl hög- som låghandikappare. Här finns även en korthålsbana med 3 hål.
Golf Club Gut Waldshagen

Golf Club Gut Waldshagen

Gut Waldshagen är en mycket välskött och utmanande bana, framförallt om det blåser. Banan är öppen och känns lite som en linksbana. Här finns bra träningsmöjligheter för den som önskar och ett trevligt klubbhus med god mat. Tränarna i regionen brukar spela sina mästerskap på Gut Waldshagen.

Saker att göra

Det finns mycket att se och uppleva i Schleswig-Holstein regionen.

Bordershop

Border Shop

Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen. Tänk på att växla till Euro då vissa butiker och restauranger inte tar kort. (Ex lågpriskedjan Aldi)

Lubeck

Lübeck

Världskulturstaden Lübeck ” Hansas drottning” är ett av de mest populära resmålen i norra Europa och utsett till ett av UNESCOs världskultur-arv. Lübeck har en härlig medeltidsatmosfär här finns mycket kvar av den imponerade av tegelstensgotiken som i den historiska gamla stan och den kända stadsporten Holstentor Förutom det gamla bjuder staden på ett rikt utbud av aktuella evenemang.

Timmendorfer

Timmendorfer Strand

I Timmendorfer Strand, som är en härlig sommarstad vid havet, dominerar havslivet med dess strandpromenad som är kantad av caféer, butiker och restauranger.

Golfresa

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.