Strengliner Mühle

Golfpaket till Flair-Landhotel Strengliner Mühle
2 nätter i dubbelrum
frukost
2 x trerättersmiddagar
2 x 18 hål Segeberg
2 995
3 nätter i dubbelrum
frukost
2 x trerättersmiddagar
2 x 18 hål Segeberg
3 650
 • 3 stjärnor
 • 40

 • Puttgarden 89 km
  Lübeck 26 km
  Flygplats
  Hamburg (Lübeck) 40 km
  Rostock 145 km
  Golfbanor
  GC Segeberg 8 km
  Golfanlage Timmendorfer Strand 28 km
  Lübeck - Travemünder GC 36 km
  GC Brodauer Mühle 38 km G & CC
  Hohwachter Bucht 53 km
  GC Fehmarn 86 km

Fina golfbanor, god mat och lantlig charm!
Med ett chamigt boende vid det uppskattade Flair-Landhotel Strengliner har du en bra utgångspunkt att upptäcka Schleswig Holsteins fina golfbanor och även nära till Lübeck.

Hotel Strengliner Mühle

Strenglier Mühle är ett gästvänligt familjedrivet hotell som är belägen i en lantlig miljö i hjärtat av Schleswig Holstein bara 20 minuter från Lübeck. Det har varit en populär destination år efter år. Våra gäster uppskattar mest lugnet, goda maten, den rustika charmen och det gästvänliga mottagandet på Strengliner.
Under åren har hotellet moderniserats utan att förlora den gamla charmen.

Rum

Det finns 40 rymliga och fräscha rum som är inredda i en rustik tysk stil.

Restaurang

På Strengliner äter man gott i en trevlig miljö. Restaurangen har en meny med stort urval av rätter, det är vällagat och rikliga portioner.
Efter en golfrunda kan det vara skönt att koppla av i bastun och möjlighet att få skönhetsbehandlingar och massage.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland

Golfclub Segeberg

Banan ligger belägen i ett frodigt böljande landskap i hjärtat av Schleswig Holstein. Det är en trevlig och relativt lång parkbana i lätt kuperade terräng som har några utmanande vattenhinder. Banans layout inbjuder till spel på alla nivåer för såväl hög- som låghandikappare. Här finns även en korthålsbana med 3 hål.
Fakta


Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Saker att göra

Det finns mycket att se och uppleva i Schleswig-Holstein regionen.

Bordershop

Border Shop

Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen. Tänk på att växla till Euro då vissa butiker och restauranger inte tar kort. (Ex lågpriskedjan Aldi)

Lubeck

Lübeck

Världskulturstaden Lübeck ” Hansas drottning” är ett av de mest populära resmålen i norra Europa och utsett till ett av UNESCOs världskultur-arv. Lübeck har en härlig medeltidsatmosfär här finns mycket kvar av den imponerade av tegelstensgotiken som i den historiska gamla stan och den kända stadsporten Holstentor Förutom det gamla bjuder staden på ett rikt utbud av aktuella evenemang.

Timmendorfer

Timmendorfer Strand

I Timmendorfer Strand, som är en härlig sommarstad vid havet, dominerar havslivet med dess strandpromenad som är kantad av caféer, butiker och restauranger.

Golfresa

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.